Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" apstiprina Rikjardo palikšanu komandas sastāvā arī uz 2015. gadu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" apstiprina Rikjardo palikšanu komandas sastāvā arī uz 2015. gadu
Daniels Rikjardo
Foto: Digitale/Scanpix

Austrāliešu F1 pilots Daniels Rikjardo pirmo piecu posmu laikā ir sevi pierādījis pietiekami, lai nodrošinātu palikšanu "Red Bull" komandā uz 2015. gada sezonu, apstiprinājis vienības boss Kristians Horners.

Rikjardo, kurš iepriekšējās sezonas startēja "Toro Rosso" sastāvā, šogad čempionvienībā "Red Bull" nomainījis F1 karjeru beigušo Marku Vēberu. Rikjardo jau pierādījis, ka spēj pabraukt ātrāk pat par aizvadīto četru sezonu čempionu Sebastjanu Fetelu.

"Lai gan Sebastjanu šogad mocījušas daudzas neveiksmes, Daniels daudzus ir pārsteidzis, jau kopš pirmās dienas parādot, ka viņam nav vājo vietu," atzīst "Red Bull Racing" īpašnieks Dītrihs Matešics. "Mūs kritizēja, kad devām Danielam šo iespēju, taču izrādījās, ka mūsu lēmums ir pareizs."

Atgādinām, ka uz Vēbera vietu "Red Bull" sastāvā pretendēja arī Kimi Raikonens, Žans-Eriks Verņē vēl daži braucēji.

Rikjardo jau šobrīd ir ilgtermiņa līgums ar "Red Bull", tāpat kā daudziem šīs kompānijas sponsorētajiem sportistiem, tomēr tas automātiski negarantē palikšanu F1 komandas sastāvā. Tomēr komanda likusi noprast, ka viņa vieta ir drošībā arī uz 2015. gada sezonu.

"Mēs vienmēr esam devuši priekšroku stabilitātei un pastāvīgai izaugsmei," saka komandas vadītājs Kristians Horners. "Domāju, tas ir pavisam neiespējami, ka Daniels nākošajā gadā varētu nestartēt pie mums."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2014-05-21 09:44, pirms 10 gadiem
Komandas labāko braucēju izmest ārā būtu neprāts.
Ja vēl pati komanda divus posmus nebūtu sačakarējusi, kopvērtējumā būtu vēl augstāk.