Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Bergers: "Tāpat kā Senna, arī Hamiltons netic "Ferrari" spējai uzvarēt"

Juris Grīns
Juris Grīns

Bergers: "Tāpat kā Senna, arī Hamiltons netic "Ferrari" spējai uzvarēt"
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Lūisa Hamiltona karjera vairākkārt tikusi saistīta ar iespējamo pievienošanos "Ferrari" komandai, tomēr tas nekad nav noticis un izskatās, ka diez vai notiks. Gerhards Bergers uzskata, ka septiņkārtējais F1 čempions īsti netic itāļu vienības spējai uzvarēt.

Pagājušajā gadā "Ferrari" beidzot atkal iesaistījās cīņā par titulu, tomēr šo cīņu zaudēja. Šosezon atkal piedzīvots regress.

"Katrs sacīkšu pilots vismaz vienreiz savā dzīvē grib pārstāvēt "Ferrari" komandu," atzīst vienības bijušais pilots Gerhards Bergers. "Un gandrīz visi labākie braucēji tajā ir startējuši. Airtons Senna nepievienojās šai komandai, jo zināja, ka ar "Ferrari" var nekad neuzvarēt. Iespējams, arī Luiss domā tāpat."

Bergers gan pieļauj vēl vienu iespējamo scenāriju: "Ja "Mercedes" viņam nespēs sniegt konkurētspējīgu mašīnu, un viņš neredzēs savu vietu "Red Bull" komandā, varbūt viņš vēl negribēs beigt karjeru un pamēģināt "Ferrari". Varbūt viņš nodomās, ka var šo komandu salabot."

Bergers "Ferrari" sastāvā startēja no 1987. līdz 1989. gadam, kā arī no 1993. līdz 1995. gadam, kopumā uzvarot piecos posmos.

"Luiss vienmēr stāsta, ka nekad nepametīs "Mercedes" ģimeni, bet "Formulā 1" šie vārdi nenozīmē neko, jo neviens šeit neatklāj savas kārtis," atzīst 63 gadus vecais Bergers.

Lai gan savu pirmo F1 titulu Hamiltons sasniedza "McLaren" komandā, visu savu līdzšinējo karjeru viņš startējis ar "Mercedes" ražotajiem motoriem.

"Es vienmēr būšu "Mercedes" pilots, tāpat kā Stīrlings Moss," atzinis Hamiltons.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

     [+] [-]

, 2023-04-21 10:58, pirms gada
Es nezinu cik lielam sapņotājam ir jābūt, lai ticētu, ka Ferrari spēj uzvarēt čempionātu. Tur jau saknē kaut kas tiek darīts pilnīgi ačgārni. Komandu vada itāļu mafija, kur statusi un piederības stāv pāri profesionālajām kompetencēm. Pie vadības ruļļiem ir cilvēki, kam ir maz izpratnes par to kā izcīnīt titulu F1. Un es šeit nerunāju par Vasēru un komandas vadību, bet gan par FIAT/Ferrari koncernu.