Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Negribētu būt tādā situācijā kā Alonso"

Jānis Pārums

Hamiltons: "Negribētu būt tādā situācijā kā Alonso"
Luiss Hamiltons
Foto: AFP/Scanpix

2008.gada F1 pasaules čempions Lūiss Hamiltons, kurš pēc šīs sezonas beigām pāries no "McLaren" uz "Mercedes" komandu, pastāstīja, ka netīko iegūt pirmā pilota statusu, kā tas ir spānim Fernando Alonso "Ferrari" komandā.

"Ļaudis man jautā, vai man patiktu situācija, kādā šobrīd atrodas Alonso "Ferrari" komandā, kur praktiski visi strādā uz vienu braucēju. Ja godīgi, es par to nepriecātos. Man patīk, ka man blakus ir tik spēcīgs komandas biedrs kā Džensons Batons, kuru vienmēr jācenšas apsteigt," sacīja Hamiltons.

"Pāris brīžos sešu gadu laikā man bija domas, ka vajadzētu pavisam pamest sportu, taču pēc sekundes jau tās pārgāja," atzina britu sportists. "Tāda ir dzīve. Reizēm tu domā, ka tu nespēj ar to vairs nodarboties, jāmēģina kaut kas cits. Tomēr dzīvē nav nekā tāda, ko es gribētu vairāk par startiem Pirmajā Formulā."

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

     [+] [-]

, 2012-10-20 15:27, pirms 12 gadiem
Es gan gribētu, tagad Sportacentram būs jātaisa jauns, muļķīgs raksts.

  +2 [+] [-]

, 2012-10-20 15:37, pirms 12 gadiem
Vienīgā starpība būtu tā, ka Hamja gadījumā Batonam būtu jātaupa degviela.
Vettela gadījums gan varētu būt interesantāks, jo Vēbers jau iepriekš ir ignorējis komandas pavēles

  -2 [+] [-]

, 2012-10-20 16:09, pirms 12 gadiem
Pa lielam ņemot Hamis ar Batonu trasē tā pa īstam ļoti reti kad maz ir konkurējuši. Ja Vēbers regulāri maisās pa kājām Fettelam un abi regulāri finišē viens aiz otra, tad Mclaren gadījumā abi piloti parasti trasē atrodas lielā atstatumā viens no otra. Vainu Hamiltons ir priekšā jau kopš starta (kvalifikācijas viņš parasti ir krietni priekšā Batonam) vai arī Batons ir priekšā sacīkstēs kas parasti izvēršas par haosu vai arī sacīkstēs kur Hami piemeklē kārtēja melnā strīpa.
Tādu gadījumu, kad viņi brauktu cieši viens aiz otra šo triju sezonu laikā bijis visai maz. Viens bija Turcijā, kad tur izvērtās diezgan skaista cīņa un otrs bija Kanādā, kad lietū viens otru neieraudzīja un saskrējās.

     [+] [-]

, 2012-10-20 16:54, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Viens bija Turcijā, kad tur izvērtās diezgan skaista cīņa
...kurš bija pārpratums, jo komanda apstiprināja Luisam, ka Batons netuvosies, bet šis kaut ko bija pārpratis. Labi, ka viss izvērtās labi un Batonam arī bija jāsāk taupīt degviela

     [+] [-]

, 2012-10-20 17:37, pirms 12 gadiem
karliss rakstīja: ...kurš bija pārpratums, jo komanda apstiprināja Luisam, ka Batons netuvosies, bet šis kaut ko bija pārpratis. Labi, ka viss izvērtās labi un Batonam arī bija jāsāk taupīt degviela
Nu tas posms varbūt arī nav pats objektīvākais atskaites punkts, jo mēs visi labi atceramies, kas notika pāris apļus iepriekš un cik svarīgi Mclaren bija aizvest abas mašīnas līdz finišam pirmajās pozīcijās. Pretinieku vājuma brīdi nevarēja tā palaist vējā.
Ja abi piloti būtu bijuši apgrieztā secībā, noteikti arī tad drošības pēc Hamiltonam liktu turēties drošā atstatumā.
Līdz šim Batons pa šiem trim gadiem nav ne pušplēsta vārda ieminējies, ka mclaren viņam dotu kaut ko mazāk kā Hamim. Viņš vienmēr uzsvēris, ka Mclaren jūtas ļoti konfortabli