Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Eklstons: "Felipe Masa šo visu uzsācis tikai naudas dēļ"

Juris Grīns
Juris Grīns

Eklstons: "Felipe Masa šo visu uzsācis tikai naudas dēļ"
Bernijs Eklstons. Foto: Motorsport.com

Kādreizējais F1 čempionāta vadītājs Bernijs Eklstons izteicies, ka Felipe Masas ar juristu palīdzību sācis šķetināt 2008. gada sezonas notikumus tikai un vienīgi mērķējot uz naudas iegūšanu.

Eklstons šogad kādā intervijā izpļāpājās, ka F1 vadība vēl pirms sezonas beigām zinājusi par "Renault" tīšuprāt izraisīto avāriju Singapūras GP, kas lielā mērā ietekmēja čempionāta iznākumu. Tā kā tas tika noslēpts, bet toreizējais "Ferrari" pilots Masa kopvērtējumā par punktu piekāpās Luisam Hamiltonam, tagad brazīlietis savācis juristu komandu un mēģinās taisnību panākt tiesas ceļā.

Lai gan Masa diez vai cer, ka Hamiltonam tiks atņemts tituls, sportists jau iepriekš atzinis, ka neiegūtais tituls viņam radījis lielus finansiālos zaudējumus.

"Masas kliķe to visu dara tikai naudas dēļ," vācu medijam "Blick" situāciju komentēja Eklstons. "Bet viņa izredzes panākt savu ir nulle. Tad jau drīzāk pēc 2021. gada fināla Abū Dabī Hamiltons un "Mercedes" varēja sūdzēt tiesā FIA."

Tikmēr Masa un viņa juristi atzinuši, ka šajā lietā cer gan uz "Ferrari", gan toreizējā "McLaren" pilota Hamiltona atbalstu. "Ferrari" vadītājs Frederiks Vasērs gan norādījis, ka "nav sajūsmā par rezultātu mainīšanu pat 15 minūtes pēc sacensību finiša".

"Mums pilnīgi nekas nav pret Luisu Hamiltonu," izdevumam "Corriere dello Sport" sacīja Masas jurists Bernardo Viana. "Viņš ir svarīgs F1 čempionāta vēstnesis pasaulē un vienmēr aizstāvējis vienlīdzību šajā sportā. Brazīlijā viņu vienmēr uzņem labākajā iespējamajā veidā, un viņš arī ir šīs valsts goda pilsonis. Tāpēc ceram, ka viņš var atbalstīt mūs šajā cīņā."

Ko par to visu domā nu jau septiņkārtējais F1 čempions Hamiltons, viņš skaidri licis saprast.

"Man ir slikta atmiņa," ironiski atbildēja Hamiltons, vaicāts par notikumiem 2008. gada sezonā. "Domāju tikai par to, kas notiek tagad un, kā palīdzēt savai "Mercedes" komandai atgriezties atpakaļ virsotnē. Es nedomāju par to, kas notika pirms 15 gadiem."

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2023-09-20 16:14, pirms gada
Eklston, uzsāki šo visu tieši tu, ar savu muļķīgo pļāpāšanu. Visi jau bija aizmirsuši un dzīvoja savu dzīvi tālāk, līdz vecajam sagribējās uzmanību