Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kubica: ''Joprojām ticu, taču esmu arī reālistisks''

Kubica: ''Joprojām ticu, taču esmu arī reālistisks''
Roberts Kubica rallija laikā
Foto: www.totalf1.com

Lai arī poļu F1 braucējs vēl nav atmetis cerību kādu dienu atgriezties F1, uz šo brīdi viņš atzīst, ka pagaidām ir gatavs braukt tikai ar rallija mašīnu.

Nesen Kubica piedalījās kādā Itālijas rallija posma, kurā sportists piedzīvoja divas avārijas. ''Nebraucu agresīvi, taču tajā vietā, kur avarēju, ceļš bija dubļains (rallijs notika uz asfalta). Tagad došos un turpināšu ārstēties tālāk,'' pēc aizvadītā rallija atzina Kubica.

Poļu sportists atzina, ka šis šogad nebija viņa pēdējais rallijs. ''Uz šo brīdi esmu tādā stāvoklī, lai varētu braukt ar rallija mašīnu, taču ar formulu vēl neesmu spējīgs braukt. Man joprojām ir daudz ierobežojumu, lai varētu braukt ar formulu tipa automašīnām. Lai cik dīvaini tas neizklausītos, taču cerība mirst pēdējā. Joprojām ticu par atgriešanos F1, taču tajā pašā laikā esmu arī reālistisks.''

Tikmēr kādā citā sarunā uz jautājumu, cik sportists pēc šaušalīgās avārijas ir pārcietis operācijas, Kubica atbildēja. ''Daudz. Iespējams, to skaitu var pielīdzināt ar F1 posmu skaitu sezonā. Lai pilnībā atveseļotos, man vēl tāls ceļš ejams. Šobrīd man ir svarīgi atgriezties pie tādas dzīves, kāda tā bija pirms pēdējiem 19 mēnešiem. Īsāk sakot, es atkal gribu braukt,'' nobeidz poļu sportists.

Izmantotie resursi:
F1, Formula 1: TotalF1.com - Hottest F1 News -...
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

     [+] [-]

, 2012-09-21 05:19, pirms 12 gadiem
Lai veicas!
Viens no interesantākajiem pēdējā laika F1 pilotiem.
Kimi + Kubica
Tā būtu komanda, kura jau defaultā būtu čempja favorīti!!