Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso tuvu tam, lai sēdētu pie "Alpine-Renault" stūres arī nākamsezon

Emils Ozerinskis

Alonso tuvu tam, lai sēdētu pie "Alpine-Renault" stūres arī nākamsezon
Fernando Alonso. Foto: AP/Scanpix

Divkārtējais Formula 1 čempions spānis Fernando Alonso, visticamāk, pārstāvēs "Alpine-Renault" komandu arī nākamajā sezonā.

Franču komandas "Alpine-Renault" izpilddirektors Lorenss Rosi atklājis, ka komandai ir spēkā 1+1 līgums ar spāni Fernando Alonso. Tas ļauj "Alpine-Renault" komandai izmantot opciju turpināt sadarbību ar spāņu pilotu arī 2022. gada Formula 1 seriāla sezonā.

Rosi uzskata, ka Alonso ir tik ātrs kā jebkad bijis un spēj izspiest maksimumu no savas sacīkšu automašīnas.

Rosi atzinis: "Automašīna nav ļoti ātra, taču Alonso spēj izspiest dažus ļoti ātrus apļus un sasniegt labus kvalifikācijas rezultātus. Pagaidām ir ļoti labi. Viņš [Alonso] dara visu iespējamo, lai es lemtu par līguma pagarināšanu."

39 gadus vecais Alonso šosezon atgriezās F1 seriālā pēc divu gadu pārtraukuma. Divkārtējais F1 čempions šajā laikā piedalījies ASV bāzētajā "IndyCar" formulu čempionātā, prestižajā Lemānas 24 stundu izturības braucienā, kā arī Dakāras rallijā.

Šosezon F1 čempionātā Francijas komandas "Alpine-Renault" rindās Alonso kopvērtājumā pēc desmit aizvadītiem posmiem ieņem 11. pozīciju. Labākā šīs sezonas vieta spānim bijusi sestā, kas iegūta Baku "Grand Prix", savukārt aizvadītajā nedēļā Silverstonā Alonso ierindojās septītajā vietā, sasniedzot savu otro labāko sezonas rezultātu. Kopumā septiņās no desmit sacīkstēm Alonso iebraucis labāko desmitniekā, sakrājot 26 punktus sacensību kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/formula1/...

  -1 [+] [-]

, 2021-07-20 12:22, pirms 3 gadiem
sez tikai cietuma, jaraksta butu ka parstav so komandu, kadi dolbajobi sini SC zurnalisti!