Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Maldonado paliks "Lotus" komandā arī uz 2015. gadu

Juris Grīns
Juris Grīns

Maldonado paliks "Lotus" komandā arī uz 2015. gadu
Pastors Maldonado
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Venecuēliešu F1 pilots Pastors Maldonado, kurš bieži izceļas ar pieļautām kļūdām un sadursmēm, nodrošinājis vietu "Lotus" komandā arī uz 2015. gadu, apstiprinājis tās vadītājs Žerārs Lopess.

Maldonado tikai šogad pievienojās "Lotus" komandai, nomainot sastāvā Kimi Raikonenu. Tomēr pirmo deviņu posmu laikā viņam tā arī nav izdevies gūt punktus.

"Negribu atklāt pārāk daudz, bet, tā kā ir sezonas vidus, varu apstiprināt 50% no komandas sastāva 2015. gadam," intervijā, kas publicēta "Lotus" oficiālajā mājaslapā internetā, paziņojis Lopess. "Arī 2015. gadā Pastors paliks kopā ar mums. Par spīti grūtībām, ko esam piedzīvojuši šajā sezonā, viņš apzinās mūsu patieso potenciālu un mēs savukārt redzam viņa potenciālu. Kopā mēs sasniegsim lielas lietas."

Nav šaubu, ka galvenais iemesls Maldonado palikšanai komandā ir sponsors PDVSA, kas iet pa pēdām venecuēliešu sportistam.

Kamēr no potenciālās uzvarētāju komandas "Lotus" šogad kļuvuši par iedzinējiem, lai to mainītu, jau panākta vienošanās, ka nākošgad tā pirmo reizi izmantos spēcīgos "Mercedes" motorus.

Šobrīd nav skaidrības par otra "Lotus" pilota Romēna Grožāna nākotni. Nesen kādā intervijā viņš izteicās, ka ir atvērts piedāvājumiem, taču noliedz, ka pavisam noteikti pametīs "Lotus".

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

     [+] [-]

, 2014-07-20 11:01, pirms 10 gadiem
būs jautri arī nākamsezon
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-20 11:19, pirms 10 gadiem
Nauda sim nak lidzi laba, ka ari tiesam citu labaku naudas maisu nevar atrast, jo vaja ticiba ka nakamgad bus specigaks Lotus.

     [+] [-]

, 2014-07-20 11:50, pirms 10 gadiem
Nu nekas, lieks klauns jau noderees.

     [+] [-]

, 2014-07-20 12:49, pirms 10 gadiem
Gangsteris Pigvīns Krosbijs rakstīja: Kapēc laikam neko labāku dabūt nevar :/
Labāku var dabūt, bet diez vai naudīgāku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-21 11:52, pirms 10 gadiem
Pilnigi visu pasaka par komandu (potenciali uzvaretaju komandu)
Ja ta panem pilotu sponsora del jo Grozans nav nekads brinumberns
bet ir stabili prieksa Maldonado...
Un kadi jaunumi ar to PDVSA?
Pedejais ko dzirdeju Kolumbija grib piegriezt skabekli...
Tatad PDVSA turpina sponsoret Maldo?