Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verleins gatavs ieņemt Rosberga vietu "Mercedes" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Verleins gatavs ieņemt Rosberga vietu "Mercedes" komandā
Paskāls Verleins
Foto: AFP/Scanpix

Pašreizējais "Manor" F1 komandas pilots Paskāls Verleins jūtas gatavs 2017. gadā startēt "Mercedes" sastāvā, ja Niko Rosbergs nepagarinās līgumu ar vācu vienību.

Pēc Spānijas F1 posma izplatījās informācija, ka Niko Rosbergs sācis sarunas ar "Ferrari" un nākamgad varētu stāties Kimi Raikonena vietā. Tikmēr Verleins, kurš ir ne vien "Manor" pilots, bet arī "Mercedes" testpilots, šonedēļ Barselonā pārstāvēja abas komandas testos. Viņš atzīst, ka jūtas pietiekami labi sagatavojies, lai aizstātu Rosbergu.

"Jā, es būtu tam gatavs," saņēmis šādu jautājumu, viņš apstiprina.

Tāpat viņš atzīst, ka trešdien testu laikā "Mercedes" komanda izvērtējusi viņa sniegumu: "Tā tas ir vienmēr, nevar ne mirkli atslābt, parādīt vājāku sniegumu nekā citkārt. Vienmēr ir jācer uz to, kas var notikt nākamajā vai aiznākamajā gadā, tāpēc vienmēr ir jācenšas. Vienmēr jāstumj sevi uz priekšu un jāparāda sevi no labākās puses."

Kamēr Rosbergs, iespējams, gatavojas pāriet uz "Ferrari", kas ir sapnis gandrīz visiem F1 pilotiem, Lūiss Hamiltons paziņojis, ka savu karjeru vēlas noslēgt "Mercedes" komandā, veidojot "lielo vēsturi" kopā.

"Es skatos uz savu komandu, uz "Sudraba bultām", un saprotu, ka esmu daļa no vēstures, kas nepazudīs arī tad, kam mans laiks būs pagājis, tāpēc vēlos arī turpmāk būt daļa no "Mercedes"," atzīst brits. "Kad paskatāmies uz Stīrlingu Mosu un citiem braucējiem, kuri jau ir kļuvuši veci, viņi aizvien ir kopā ar "Mercedes", un tas ir tas, kas man šajā komandā patīk. Tā paņem tevi savā paspārnē, un tu esi daļa no tās uz mūžiem. Es nespēju iztēloties, ka neesmu daļa no šīs komandas."

Hamiltons atzīst, ka "Ferrari" komanda vairs nav viņa sapnis: "Kad biju mazs un skatījos F1 sacīkstes, bez šaubām vēroju šīs sarkanās mašīnas. Gan trasē, gan uz ielas "Ferrari" izskatās burvīgi. Itāļiem piemītošā kaisle šo komandu padara īpašu, tomēr ar "Mercedes" esmu kopā jau kopš 13 gadu vecuma. Ja godīgi, es tiešām šobrīd neskatos uz Sebastiana Fetela vietu un nedomāju, ka to elllīgi gribu dabūt sev."

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...
PlanetF1 - | Formula One | News, Standings,...

     [+] [-]

, 2016-05-20 19:30, pirms 8 gadiem
Es arī esmu gatavs

     [+] [-]

, 2016-05-20 23:53, pirms 8 gadiem
Par daudz tas būtu uzreiz dots, vēl pagaidi rindā...