Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Vai "Honda" nākamnedēļ tiks pie jauniem saimniekiem?

Vai "Honda" nākamnedēļ tiks pie jauniem saimniekiem?
Iespējams, ka nākamnedēļ uzzināsim "Honda"
komandas jauno īpašnieku
Foto: AFP

F-1 boss Bernijs Eklstons paziņojis, ka 236. bagātākais cilvēks pasaulē Ričards Brensons un viņam piederošā kompānija "Virgin" jau nākamnedēļ varētu kļūt par jaunajiem F-1 komandas "Honda" īpašniekiem.

Lai arī spekulācijas par "Honda" komandu norisinās nepārtraukti, iespējams, ka jau nākamās nedēļas sākumā "Honda" varētu tikt pie saviem jaunajiem saimniekiem. Visreālākie kandidāti uz šo brīdi ir vai nu līdzšinējais vienības šefs Ross Brauns kopā ar Niku Fraju, vai arī miljardieris, kompānijas "Virgin" īpašnieks Ričards Brensons.

"Esmu runājis ar Brensona cilvēkiem, un viņš to tiešām gribētu," saka Eklstons. "Arī man tas patiktu. Tas būtu lieliski. Mēs strādājam, lai tas notiktu. Viņš ir tieši tāda personība, kādu mēs gribētu redzēt šajā sporta veidā. Pagājušajā gadā mēs ar viņu tikāmies Moncā un ļoti labi spējām saprasties."

58 gadus vecais Brensons ir 236. bagātākais cilvēks pasaulē un pēc "Forbes" datiem viņa uzkrājumi mērāmi 4.4 miljardos ASV dolāru. Brita izveidotā brenda "Virgin" paspārnē ir aptuveni 360 dažādi uzņēmumi visā pasaulē, kuru darbības sfērā ietilpst gan gaisa satiksme, gan mūzikas un filmu industrija, juvelierizstrādājumi un daudz kas cits.

Izmantotie resursi:
reuters.com
mirror.co.uk
autosport.com
autosports.delfi.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-02-20 23:05, pirms 15 gadiem
Cerams, ka Virgin klus par Hondas sponsoru jo baigi gribaas redzeet Hondu F-1!

236. bagātākais cilvēks....diez cik garš ir tas saraksts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-21 13:52, pirms 15 gadiem
F-1 boss Bernijs Eklstons paziņojis, ka 236. bagātākais cilvēks pasaulē Ričards Brensons

labs teikums. tā pazemoja čali. LD

būtu labi, ja Honda tiktu nopirkta...