Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Sarunas par jaunu līgumu neesam sākuši"

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons: "Sarunas par jaunu līgumu neesam sākuši"
Lūiss Hamiltons. Foto: AFP/Scanpix

Lai gan daudzi gaida, ka kuru katru brīdi tiks oficiāli paziņots par Lūisa Hamiltona jauno līgumu ar "Mercedes", pats pilots atklāj, ka sarunas abu pušu starpā par šo jautājumu vēl nav pat sāktas. Iespējams, jauno kontraktu Hamiltons parakstīs vien nākamgad.

Tikko kļuvis zināms, ka Toto Volfs, par spīti spekulācijām, vēl vismaz nākamos trīs gadus turpinās vadīt F1 čempionvienību, kurā tagad gan viņam, gan uzņēmumam "Ineos" un automobiļu rūpnīcai "Daimler" katram pieder pa 33.33% no komandas.

Ņemot vērā, cik ilgi kavējas no līdzjutēju puses jau sen gaidītais paziņojums par Hamiltona palikšanu sastāvā, parādījās baumas, ka septiņkārtējais pasaules čempions varētu izlemt par karjeras beigšanu. Tagad viņš apstiprina, ka pārrunas vēl nav notikušas, taču liek noprast, ka gatavojas parakstīt jaunu līgumu.

"Mēs sarunas neesam vēl pat sākuši," intervijā "The Race" atklāj Hamiltons. "Mēs ar Toto plānojām tās sākt tuvāko dienu laikā, taču šajā laikā mums abiem sanācis diezgan daudz ceļot no vienas vietas uz otru. Tas, ka viņš paliek, ir ļoti liels pluss un esmu ļoti priecīgs redzēt, ka Toto parakstījis jaunu līgumu ar komandu. Viņš ir ļoti svarīga vadošā figūra šajā komandā - bez viņa šādi panākumi nebūtu kļuvuši iespējami."

Pats Volfs atzīst, ka šogad līgums ar Hamiltonu varētu netikt noslēgts, taču uzskata, ka sportists karjeru izlēmis turpināt.

"Viņam pēdējie septiņi gadi čempionātā bijuši panākumiem ļoti bagāti, tāpēc neredzu iemeslu, kāpēc lai viņš neturpinātu startēt," saka Volfs. "Šobrīd viņš ir savu panākumu virsotnē un vēl kādu laiku tur būs. Tāpēc nav iemesla apšaubīt mūsu sadarbību. Ja gribat zināt, kāpēc līgums aizvien nav noslēgts, iemesls ir vienkāršs - mēs vienmēr esam gribējuši sākumā pabeigt sezonu, lai nebūtu priekšlaicīgi jāpieņem lēmumi, kas dažreiz ir sarežģīti, jo tāda ir pārrunu būtība. Tagad vēl sākās "Covid" krīze, kas visu vēl vairāk aizkavējusi, bet mēs neuztraucamies par to, ka viss tiks izdarīts. Neesam noteikuši nekādu galīgo termiņu, jo negribam, lai žurnālisti izdarītu spiedienu, kamēr līgums nav parakstīts. Agri vai vēlu tam būtu jābūt paveiktam. Vēlākais, līdz pavasara testiem."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2020-12-19 19:13, pirms 4 gadiem
Grib lielo naudu dabūt tas ir skaidrs! Būtu parakstījušī ar Rasellu pa lēto un miers. Visi būtu preicīgi, izņemot pašu ''vareno'' 7kārtējo čempi : ) ) he