Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Batons paliks "McLaren" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Batons paliks "McLaren" komandā
Džensons Batons
Foto: Scanpix

Džensons Batons apstiprinājis, ka arī 2014. gada F1 sezonā turpinās startēt "McLaren" komandā.

Lai gan iepriekš nebija šaubu, ka arī nākošgad "McLaren" krāsas pārstāvēs Džensons Batons un Serhio Peress, tomēr komanda kavējas ar oficiālā paziņojuma sniegšanu. Bez tam, kļuvis zināms, ka pārrunas ar "McLaren" veic Felipe Masa.

"Šis ir laiks, kad visi runā ar visiem," runājot "Vodafone" telefonkonferencē, apstiprina "McLaren" rīkotājdirektors Džonatans Nīls. "Būtu nepareizi, ja es sāktu izplatīt spekulācijas, taču varu apstiprināt, ka sastāvu paziņosim drīz."

Batons šonedēļ reportieriem īsi apstiprinājis, ka komanda un viņš "būs kopā arī nākamajā gadā". Aizkavēšanās, pēc ekspertu domām, varētu būt dēļ atsevišķām līguma niansēm, jo Batons, iespējams, vēlas saistības tikai uz vienu gadu, ar tiesībām izvēlēties, kur startēt 2015. gadā, kamēr komanda vēlas jau šobrīd zināt savu sastāvu aiznākamajai F1 sezonai, kad tiks uzsākta sadarbība motoru piegādes jomā ar "Honda".

Lai gan maz ticams, ka bez Batona, Peresa un Masas ir vēl kāds nopietns pretendents uz vietu "McLaren" sastāvā, komandas interesēs ir jau tuvāko sezonu laikā F1 čempionātā redzēt savus aizbilstamos Kevinu Magnusenu un Stofelu Vandornu, kuri šobrīd cīnās par titulu "Formula Renault 3.5 Series" čempionātā.

"Piedodiet, es nevaru atklāt detaļas, taču paredzam, ka viņi braukt Formulā 1 ne tik tālā nākotnē," noslēpumaini piebilst Nīls.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +2 [+] [-]

, 2013-09-19 19:45, pirms 11 gadiem
No si var izsecinat, ka ar Peresu ilgtermina nereikinas, ar Batonu komanda grib ilgtermina ligumu, bet netik tala nakotne komanda velas iesaistit Kevinu Magnusenu un Stofelu Vandornu, tas visu pasaka Peress seit ir tikai naudas del.

     [+] [-]

, 2013-09-20 06:28, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: No si var izsecinat, ka ar Peresu ilgtermina nereikinas, ar Batonu komanda grib ilgtermina ligumu, bet netik tala nakotne komanda velas iesaistit Kevinu Magnusenu un Stofelu Vandornu, tas visu pasaka Peress seit ir tikai naudas del.
Batonu ilgtermina?
Cik gadu tavuprat vinam ir?
2 sez nav ilgtermins!
Diezgan logiski ka komanda grib savus jaunos likt ieksa
nevis audzet WSR cempim

     [+] [-]

, 2013-09-20 13:58, pirms 11 gadiem
Perezs lidos...
Un pareizi!
Tagad komandām vajadzēs pieredzējušus kadrus, kas tiks galā ar jaunajām formulām, kas uzvedīsies citādi!