Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" boss: "Bez Verstapena par uzvarām šobrīd cīnītos piecas komandas"

Juris Grīns
Juris Grīns

"McLaren" boss: "Bez Verstapena par uzvarām šobrīd cīnītos piecas komandas"
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

"McLaren" izpilddirektors Zaks Brauns ļāvies fantāzijai par to, kā izskatītos situācija šī brīža F1 čempionātā, ja nebūtu piedzīvota Maksa Verstapena dominēšana.

Verstapens ir ceļā uz savu trešo F1 titulu, sezona faktiski tikai pusē, bet holandiešu pilotam jau iekrāts 125 punktu pārsvars pār tuvāko sekotāju, otru "Red Bull" braucēju Serhio Peresu. Verstapena statistika ir graujoša - desmit uzvaras 12 posmos, Peress uzvarējis divreiz.

"Ne tik daudz "Red Bull" šobrīd nogalina visus pārējos, patiesībā tas ir Makss, kurš to dara," intervijā ESPN sacīja Brauns. "Maksa un "Red Bull" kombinācija šajā momentā ir vienkārši nepārspējama, ne pilots, ne komanda nepieļauj nekādas kļūdas. Visu cieņu, bet, ja viņiem būtu pa vienam Serhio katrā mašīnā, cīņa par čempiona titulu būtu ļoti spraiga. Tas, kas notiek ar Maksu un "Red Bull", ir kaut kas ļoti īpašs."

"McLaren" sezona iesākās visai bezcerīgi, tomēr līdz šim brīdim tai izdevies kļūt jau par vienu no vadošajām komandai un iesaistīties cīņā par pjedestāliem.

"Ja jūs izņemat ārā Maksu un visiem, kuri šosezon finišējuši otrajā vietā, iedodat uzvaru, situācija čempionātā no konkurences viedokļa būtu ļoti spraiga," fantazē Brauns. "Mēs esam ieguvuši otro vietu, "Aston Martin" ir bijusi otrajā vietā, tāpat "Ferrari" un "Mercedes", arī Serhio. Būtu piecas komandas, kas šogad būtu izcīnījušas uzvaras. Tiklīdz mēs visi noķersim "Red Bull", tieši šāda kļūs situācija F1 čempionātā."

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

     [+] [-]

, 2023-08-20 00:32, pirms 11 mēnešiem
Super Max!