Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Felipe Masa varētu pievienoties "Williams" komandai

Juris Grīns
Juris Grīns

Felipe Masa varētu pievienoties "Williams" komandai
Felipe Masa
Foto: TT NYHETSBYRN/Scanpix

Šobrīd interesanti notikumi risinās F1 pilotu tirgū, kur atlicis izdarīt pēdējos vērtīgos pirkumus. Brazīlijas prese vēsta, ka Felipe Masa ļoti iespējams pievienosies "Williams" komandai, kamēr Kimi Raikonena vietu "Lotus" sastāvā varētu ieņemt nevis Niko Hilkenbergs, bet gan Pastors Maldonado.

Lai gan tika ziņots, ka "Lotus" komandai beidzot izdevies pārdot 35% no savām akcijām, acīm redzot ir kāda aizķeršanās un līgums ar investoru apvienību "Qantum" vēl tomēr nav parakstīts. Ja darījums tomēr izgāzīsies, "Lotus" nevarēs atļauties Niko Hilkenberga pakalpojumus, līdz ar to šobrīd sarunas ar komandu veic Pastors Maldonado, kuram aiz muguras stāv Venecuēlas naftas kompānija PDVSA.

Šobrīd "Williams" vadītāja vietnece Klēra Viljamsa atrodas Karakasā, kur veic pārrunas ar PDVSA vadību. Kā zināms, šai kompānijai līgums par "Williams" sponsorēšanu ir līdz 2015. gadam, taču PDVSA esot gatavi to izpirkt, lai Maldonado varētu pievienoties "Lotus" komandai, līdzi ņemot arī naftas kompāniju. Pagaidām sarunu iznākums nav zināms, raksta brazīliešu avīze "O Estado de S.Paulo".

Maldonado šogad "Williams" rindās guvis tikai 1 punktu un šī iemesla dēļ meklē labāku komandu. Tiesa, kāds komandas darbinieks asi kritizē arī pašu venecuēliešu braucēju par viņa sniegumu trasē.

"Viņš vēl joprojām pieļauj pārāk daudz kļūdas," intervijā "Auto Motor und Sport" atklāti skaidro anonīmais "Williams" pārstāvis. "Korejas posma laikā mēs viņam vairākas reizes atkārtojām, ka pēdējā riepu komplektā īpaši jātaupa priekšējā labā riepa un, ja iespējams, ir jāizvairās no tuvcīņām. Bet ko viņš izdarīja? Brauca tā kā trakais un trīs apļu laikā riepas bija sabojātas."

"O Estado de S.Paulo" tikmēr ziņo, ka Maldonado vietu jau gatavs ieņemt Felipe Masa, kurš šīs sezonas izskaņā pametīs "Ferrari". Viņš esot no sponsoriem, tostarp Brazīlijas naftas kompānijas "Petrobras", ieguvis 6 miljonus EUR, ko varētu samaksāt "Williams" vienībai par iespēju piedalīties F1 sacīkstēs.

Izmantotie resursi:
Estadão.com.br – Portal de...
AUTO MOTOR UND SPORT | Tests - Erlkönige -...

     [+] [-]

, 2013-10-18 16:25, pirms 11 gadiem
Autor: Massa droši vien ieguva miljonus, ne milonus

Bet jā, nākamā sezona solās būt ļoti interesanta!

     [+] [-]

, 2013-10-18 17:59, pirms 11 gadiem
vēl jau Baricello taisās atgriezties... tā kā nekas vēl skaidrs nav. Es par Massu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-18 20:21, pirms 11 gadiem
Būtu žēļ redzēt Masu nolaižamies tik zemu.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-18 23:22, pirms 11 gadiem
pūce rakstīja: vēl jau Baricello taisās atgriezties... tā kā nekas vēl skaidrs nav. Es par Massu.
Es par Pūci