Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" vadītājs: "Katrā F1 posmā runāju ar Hamiltonu"

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" vadītājs: "Katrā F1 posmā runāju ar Hamiltonu"
Frederiks Vasērs un Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Frederiks Vasērs nedaudz uzkurinājis baumas par iespējamo Lūisa Hamiltona pāreju uz "Ferrari" vienību, sakot, ka šāda līmeņa piloti komandu nevar neinteresēt.

Ir pagājis ilgs laiks kopš brīža, kad Hamiltons un "Mercedes" solīja kuru katru brīdi nākt klajā ar paziņojumu par jaunu līgumu. Nav noslēpums, ka septiņkārtējais F1 čempions apsver pievienošanos "Ferrari", lai gan nav zināms, cik nopietnā līmenī. Vasērs neslēpj, ka sarunas notiek.

"Es aizvien runāju ar viņu katrā posmā," itāļu laikrakstam "La Gazzetta Dello Sport" atzina Vasērs, apstiprinot, ka ir regulāros kontaktos ar "Mercedes" pilotu.

Tomēr "Ferrari" boss nebija tiešs, kad tika jautāts, kuru no pašreizējiem pilotiem Hamiltons varētu aizstāt. Gan Šarlam Leklēram, gan Karlosam Saincam līgums ar komandu ir līdz 2024. gada beigām.

"Negribu salīdzināt viņu ar mūsu braucējiem, tam nav jēgas," atzīst leģendārās F1 komandas šefs. "Bet tāda līmeņa pilota ieguldījums ir ne tikai tas, kā viņš pilotē mašīnu, bet arī darbs tehniskajā un stratēģijas jomā, tāpat atbalsta sniegšana inženieriem. Šajā ziņā ir vieglāk, ja komandai ir piekļuva tādiem pilotiem kā Hamiltons, Makss Verstapens vai Šarls."

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

     [+] [-]

, 2023-08-18 20:32, pirms 11 mēnešiem
Man kā Hamiltona atbalstītājam un kādreizējam Ferrari heiterim ļoti gribētos redzēt Luisu sarkanajā kombinzonā. Pat ja tas lielā mērā nozīmētu atteikšanos no cerībām uz astoto titulu.

     [+] [-]

, 2023-08-19 15:48, pirms 11 mēnešiem
lai tik stūrē