Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" prezentē jauno F1 mašīnu un tās krāsojumu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" prezentē jauno F1 mašīnu un tās krāsojumu
Jaunais "Ferrari F1-75" modelis. Foto: Scuderia Ferrari

2022. gada F1 sacīkšu auto šodien oficiāli prezentēja "Ferrari" komanda. Leģendārā vienība ar modeli F1-75 cer atgriezties cīņā par uzvarām.

"Ferrari F1-75" sacīkšu mašīna tika prezentēta komandas rūpnīcā Maranello, un līdz ar to formāli prezentācijas tagad veikušas jau septiņas no desmit komandām.

Sadarbību ar "Ferrari" ir izbeidzis ilggadējais sponsors, tabakas izstrādājumu ražotājs "Philip Morris", kas, par spīti cigarešu reklāmas aizliegumam, turpināja atbalstīt leģendāro vienību daudzu gadu garumā.

Līdz ar šī sponsora aiziešanu mainījies arī mašīnu krāsojums. "Ferrari" priekšējais un aizmugurējais antispārns, tāpat kā "halo" ierīce un citi elementi tagad ir melnā krāsā. Tāpat uz mašīnas redzams logo, kas simbolizē 75 gadus kopš "Ferrari" pirmās ielas mašīnas izlaišanas.

2020. gadā "Ferrari" piedzīvoja savu sliktāko sezonu 40 gadu laikā, bet pērn ievērojami progresēja, sasniedzot vairākus pjedestālus un trešo vietu Konstruktoru kausā. Sastāvā palikuši jaunie, pieredzējušie un talantīgie braucēji Šarls Leklērs un Karloss Sainss, bet komandas mērķis ir atkal cīnīties par uzvarām.

Rīt, 18. februārī savu jauno spēkratu gatavojas atrādīt Konstruktoru kausa ieguvēja "Mercedes". Tikmēr "Alpine" prezentācija plānota 21. februārī, bet "Alfa Romeo" to ieplānojusi vien uz 27. februāri.

     [+] [-]

, 2022-02-17 16:54, pirms 3 gadiem
Jaunie modeļi izskatās pārsteidzoši labi, bet visu skati bojā tie Kalpaki uz riteņiem.

     [+] [-]

, 2022-02-17 17:25, pirms 3 gadiem
ārprāts,šausmas, f1 mašīnas ar katru gadu paliek neglītākas un neglītākas

     [+] [-]

, 2022-02-17 21:55, pirms 3 gadiem
Lai arī ne viss ir parādīts, jāteic ferrari ir tāpat kā citiem ļoti interesanti risinājumi un šosezon varam noķert kko līdzīgu dubultajiem difiem.

Skaista mašīna sanākusi sarkanajiem.