Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Renault" nākamajā sezonā paliks bez galvenā atbalstītāja

"Renault" nākamajā sezonā paliks bez galvenā atbalstītāja
Šogad vēl kompānija "ING" rotās "Renault" formulu
Foto: AP

Vakar viens no galvenajiem "Renault" komandas sponsoriem kompānija "ING" paziņoja, ka pēc šīs sezonas pametīs F-1 pasaules čempionātu, kas nozīmē to, ka "Renault" sev būs jāmeklē jauns sponsors.

Kompānija "ING" ar "Renault" noslēdza trīs gadu līgumu, un šogad aizritēja pēdējais trešais gads. Taču vakar kompānija oficiālajā paziņojumā pateica, ka "ING" vairs nepagarinās līgumu ar "Renault". Lai arī tas komandai ir būtisks zaudējums, komandas īpašnieks Flavio Briatore uz nākotni raugās ļoti optimistiski.

''Pēdējo triju gadu laikā komandai kopā ar "ING" izveidojās ļoti veiksmīgas attiecības,” iesāk Briatore. ""ING" bija entuziasma pilns un labs atbalstītāja partneris "Renault" komandai visās attiecībās. "ING" F-1 bija pirmais globālais sponsorēšanas projekts, kura mērķis bija uzlabot brenda atpazīstamību visā pasaulē.''

Lai arī "ING" pametīs komandu, Briatore ir pārliecināts, ka "Renault" nebūs spiesti aiziet no F-1. "Ievērojama izmaksu samazināšana ir FOTA prioritāte, tāpēc esmu pārliecināts, ka tas garantēs mūsu komandai stabilu nākotni F-1 čempionātā."

izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-02-17 11:05, pirms 15 gadiem
...un alonso atkal varēs mainīt komandu

  +3 [+] [-]

, 2009-02-17 12:38, pirms 15 gadiem
nu ing savu atpaziistamiibu irguva un aizgaaja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-17 13:13, pirms 15 gadiem
(Tukums citāts) kautkads finanšu uzņemums..

     [+] [-]

, 2009-02-17 15:34, pirms 15 gadiem
Nīderlandes finanšu grupa.