Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Bild: "Lotus" komanda beidzot tiek pie naudas un Hilkenberga

Juris Grīns
Juris Grīns

Bild: "Lotus" komanda beidzot tiek pie naudas un Hilkenberga
"Lotus" komandas budžets būšot 200 miljoni EUR
Foto: AFP/Scanpix

Vācu laikraksts "Bild" ziņo, ka jau šodien vai rīt "Lotus" komanda parakstīs līgumu ar vācu F1 pilotu Niko Hilkenbergu.

Pēc izdevuma rīcībā esošās informācijas, investoru apvienība "Quantum", kas iepriekš sevi dēvēja par "Infinity Racing", beidzot esot iegādājušies solītos 35% no komandas, tādā veidā nodrošinot, ka 2014. gadā "Lotus" budžets sastādīs vairāk kā 200 miljonus eiro. Tas būs viens no lielākajiem Formulā 1.

Tas arī nozīmē, ka komanda beidzot var parakstīt līgumu ar Niko Hilkenbergu. "Bild" ziņo, ka tas notiks jau šodien vai rīt, kam arī sekos oficiālais paziņojums. Šobrīd vēl atliek nokārtot tikai formalitātes.

Brazīliešu laikraksts "O Estado de S.Paulo" tikmēr vēsta, ka Pastors Maldonado visām varītēm cenšas atrast vietu kādā citā komandā, jo kopā ar "Williams" pērnā gada Spānijas "Grand Prix" uzvarētājs šogad notikušajos F1 posmos spējis izcīnīt tikai 1 punktu. Tiesa, Maldonado to vēlas izdarīt, neskatoties uz faktu, ka viņa sponsoram PDVSA ir kontrakts ar "Williams" līdz 2015. gadam, ko naftas kompānija nevar lauzt.

Savukārt "Caterham" pilota Gido van der Gardes sievastēvs gribot nopirkt daļu no "Williams" komandas, vēsta holandiešu laikraksts "De Telegraaf". Miljardieris Marsels Bēkhorns gatavojas pārpirkt šobrīd Toto Vulfam piederošos 15% akciju. Līdz ar to Van der Garde, kuru sponsorē ar Bēkhornu saistītais apģērbu ražotāju zīmols "McGregor" un menedžē šīs firmas vadītājs, jau 2014. gadā varētu kļūt par "Williams" pilotu Maldonado vietā, kamēr "Caterham" komandā gatavojas atgriezties Heiki Kovalainens.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  -2 [+] [-]

, 2013-10-16 17:19, pirms 11 gadiem
Interesanti, kā komandā jutīsies otrais pilots Hulkenbergs.
Viegli nebūs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-16 20:09, pirms 11 gadiem
Jiri, labi raksti uzvārdus..

     [+] [-]

, 2013-10-18 16:44, pirms 11 gadiem
archdevil rakstīja: Interesanti, kā komandā jutīsies otrais pilots Hulkenbergs.
Viegli nebūs.
Ar ko tev Grožāns liekas daudz labāks par Hulkenbergu?