Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kanādas GP pirmo treniņu izjauc tehniskas problēmas

Juris Grīns
Juris Grīns

Kanādas GP pirmo treniņu izjauc tehniskas problēmas
Foto: Motorsport.com

F1 pasaules čempionāta Kanādas posma pirmais treniņš gandrīz visā garumā tika aizvadīts plīvojot sarkanajiem karogiem, bet ātrāko rezultātu bija paguvis uzstādīt Valteri Botass no "Alfa Romeo" komandas.

Jau pēc dažām pirmajām minūtēm trasē apstājās Pjērs Gazlī, kura "Alpine" mašīnai bija radušās problēmas ar piedziņas vārpstu. Sesija tika apturēta, turpinoties laika atskaitei.

Zaļie karogi tā arī neparādījās, jo bija radušās tehniskas problēmas ar trases novērošanas kamerām, kas ir būtisks aspekts no drošības viedokļa un palīdz tiesnešu darbā. Tobrīd rezultātus bija sasnieguši tikai 12 piloti.

Tā kā šis treniņš praktiski notika pavisam īsu laiku, nākamā sesija, kas bija plānota pusnaktī pēc Latvijas laika, s;aksies pusstundu agrāk un notiks 90 minūtes. Sinoptiķu prognozes vēsta, ka iespējami nokrišņi.

Kanādas GP pirmā treniņa rezultāti: