Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Volfs: "Uz nākamo sezonu "Mercedes" komandā brīvu vietu nav"

Juris Grīns
Juris Grīns

Volfs: "Uz nākamo sezonu "Mercedes" komandā brīvu vietu nav"
Toto Volfs. Foto: Motorsport.com

Lai gan aizkulisēs tiek baumots par Lūisa Hamiltona iespējamo došanos prom jau pēc šīs sezonas, "Mercedes" boss Toto Volfs paziņojis, ka uz nākamo gadu šajā komandā brīvu vietu nav. Tāpat viņš pašlaik negrasās domāt par to, vai nāksies veikt izmaiņas uz 2024. gadu.

Kā viens no kandidātiem uz Hamiltona vietu parādījies Pjērs Gaslī. Tagad, kad "Red Bull" vienība pagarinājusi līgumu ar Serhio Peresu līdz 2024. gada beigām, ir skaidrs, ka francūzim vieta šajā komandā neatradīsies. Līdz ar to tiek runāts par viņa došanos prom no "AlphaTauri" pēc šīs sezonas beigām. Tā kā Hamiltona nākotne ir neskaidra, Gaslī tiek minēts kā iespējamais "Mercedes" pilots nākamajā gadā.

Volfam tika vaicāts, vai pastāv iespēja, ka "Mercedes" pamatsastāvā varētu atbrīvoties vieta priekš Gaslī vai kāda cita ātra pilota, kurš gribētu nokļūt labākā komandā.

"Mūsu komandā durvis ir ciet," viņš paziņoja. "Šobrīd mums ir viena stiprā puse, un tie ir mūsu piloti. Bet, ja es sāktu lūkojas uz pilotu tirgu un to, kas tur notiek, tas tikai novērstu manu uzmanību."

Hamiltonam ir līgums ar komandu līdz 2023. gadam, līdz ar to teorētiski viņa vieta varētu atbrīvoties aiznākamgad.

"Vai mēs tagad sāksim apspriest 2024. gada līgumus? 2022. gada jūnijā? Nē, šobrīd mums viss ir labi, un pie mums brauc Lūiss," uz žurnālista jautājumu par iespējamo nākotni atbildēja Volfs. "Nav šaubu, ka šogad un nākamgad mums šajā ziņā viss būs labi, bet vēl ir pāragri sākt runāt par 2024. gadu."

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2022-06-16 23:02, pirms 2 gadiem
Kur ir rakstst par Lemans 24h sacīkstēm?sūdīgs tas sportacentrs.