Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rosbergs motora skaņas pastiprinātājus nodēvē par izgāšanos

Juris Grīns
Juris Grīns

Rosbergs motora skaņas pastiprinātājus nodēvē par izgāšanos
"Mercedes" mēģinājums palielināt motora skaņu
Foto: f1fanatic.co.uk

"Mercedes" komanda šonedēļ notikušajos F1 testos izmēģināja visai iespaidīga izskata izpūtēja uzgali, kam būtu jāuzlabo jauno turbo motoru skaņa, tomēr cerētais rezultāts netika iegūts.

Pēc izskata izpūtēja uzlika, kas tika izmēģināta trešdien Barselonā, bija samērā primitīva, tomēr gana iespaidīga. Izrādās, nekādu īpašo skaņas uzlabojumu tomēr tā nedeva, atzīst komandas pilots Niko Rosbergs.

"Komanda grib darīt labu šim čempionāta, tādēļ izmēģināja jaunu izpūtēju," stāsta Rosbergs. "Tomēr par nožēlu jāatzīst, ka tas nebija labs risinājums. Tas vienkārši nedarbojās un nepadarīja skaņu lielāku."

Novērojumi trasē liecina, ka V6 turbo dzinēji gan esot skanējuši mazliet skaļāk, tomēr šī starpība bijusi gaužām maza. "Mercedes" gan pie tā neapstāsies un izmēģinās praksē arī citas idejas.

"Tā kā šī ierīce nedarbojās, plānojam izmēģināt kādu citu risinājumu," saka Rosbergs. "Mēs centīsimies!"

Rosbergs trešdien veica 102 apļus un uzrādīja otro labāko rezultātu.

Šajā video iespējams paklausīties, kāda bija "Mercedes" formulas skaņa, kad auto bija aprīkots ar "megafonu". Vēlāk tas tika noņemts un komanda turpināja testēt savu auto jau ar citiem mērķiem.

Izmantotie resursi:
F1 Fanatic - The independent F1 blog and motor...

     [+] [-]

, 2014-05-16 22:39, pirms 10 gadiem
skan kā mopēds bez izpūtēja. diemžēl....