Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sainss: "Laiks pasteigties un tikt pie līguma uz nākamo sezonu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Sainss: "Laiks pasteigties un tikt pie līguma uz nākamo sezonu"
Karloss Sainss. Foto: Scuderia Ferrari

Karloss Sainss atzinis, ka veic pārrunas ar vairākām komandām un vēlas pēc iespējas ātrāk noslēgt līgumu uz 2025. gada sezonu.

Tā kā "Ferrari" komandai nākamgad pievienosies Lūiss Hamiltons, spāņu pilots Sainss spiests meklēt vietu citas vienības rindās. Šobrīd viņa vārds tiek saistīts ar vairākām komandām, ieskaitot spēcīgās "Mercedes" un "Red Bull", tāpat arī "Sauber".

"Runāju ar vairākām komandām," saka Sainss. "Tā man un manai menedžmenta komandai ir jādara, par cik man šobrīd vēl nav darba uz nākamo gadu. Tāpēc, jā, runāju ar visām iespējamajām komandām. Jāiedziļinās detaļās un jāsaskata reālistiskākās iespējas un varianti manai nākotnei, bet šobrīd man vēl nav nekādu jaunumu, ko pavēstīt."

Jau ziņojām, ka pēc neoficiālas informācijas, līgumu Sainsam piedāvājusi "Audi" rūpnīca, kas F1 čempionātā startēs 2026. gadā, pārņemot "Sauber" komandu. Sportistam esot dotas divas nedēļas laika, lai izlemtu, vai šim piedāvājumam piekrist.

Pats Sainss atzīst, ka ir laiks pasteidzināt notikumu gaitu: "Vienīgā lieta, ko varu pateikt, pavisam noteikti ir laiks nedaudz pasteidzināt visu. Būtu labāk visu nokārtot ātrāk, nekā vēlāk."

Austrālijas posmā Sainss guva uzvaru, nebūdams pilnībā atlabis no apendicīta operācijas, bet Japānā ieņēma trešo vietu, tāpat kā pirmajā posmā Bahreinā.

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...