Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels: "Lielākie ienaidnieki sev esam mēs paši"

Juris Grīns
Juris Grīns

Fetels: "Lielākie ienaidnieki sev esam mēs paši"
Sebastians Fetels
Foto: Facebook.com/ScuderiaFerrari

Pirms šonedēļ gaidāmā F1 posma Singapūrā sezonas vicelīderis Sebastians Fetels atzīst, ka nevis čempionāta vadībā esošais Lūiss Hamiltons, bet gan pats sev viņš ir lielākais ienaidnieks. "Ferrari" pilots šogad pieļāvis vairākas rupjas kļūdas, kas ļāvis Hamiltonam pārsvaru kopvērtējumā palielināt jau līdz 30 punktiem.

"Viss ir diezgan skaidrs," stāsta Fetels. "Šobrīd Lūiss ir vadībā, tāpēc viņš ir tas, kurš jāpārspēj. Mums ir visas iespējas to izdarīt, lai gan taw, cik šīs iespējas tagad ir lielas, ir cits stāsts. Manuprāt, iespējas aizvien ir ļoti, ļoti labas, bet pirmais ienaidnieks es sev esmu es pats, nevis viņš kā persona vai "Mercedes" kā komanda. Vispirms jāskatās uz sevi un, ja to izdarīsim, mums ir labas iespējas uzvarēt sacīkstēs."

Iepriekšējā posmā Itālijā, Moncas trasē Fetels sadūrās ar Hamiltonu, saslīdēja un guva tikai ceturto vietu, kamēr galvenais konkurents izcīnīja uzvaru. Sportists stāsta, ka rupjāko kļūdu tomēr pieļāvis lietus sacīkstēs Vācijā, kad avarēja, tobrīd atrodoties vadībā. Arī toreiz Hamiltons guva uzvaru.

"Galvenais ir tas, ka es zinu, kas notika un varu to izskaidrot," saka Fetels. "Neesmu ļoti noraizējies, jo skatos uz priekšu un nedomāju, ko varēja darīt savādāk, lai izvairītos no tā, kas notika."

Singapūras ielās "Formula 1" sacīkstes notiek kopš 2008. gada. Šajā laikā Fetels te uzvarējis četras reizes, savukārt Hamiltonam ir trīs uzvaras, ieskaitot pērn izcīnīto.

Hamiltons atzīst, ka arī viņam turpmākā cīņa nesolās būt viegla.

"Nākamās sacīkstes būs saspringtas, vēl var izcīnīt daudz punktus, bet "Ferrari" ir pārspēks mašīnu veiktspējas ziņā," stāsta sezonas līderis. "Tomēr mēs esam pārspējuši viņus kā komanda. Ceru, ka arī turpmāk tā būs, lai gan šajā trasē, kur tik svarīgs ir piespiedējspēks, "Ferrari" atkal būs priekšrocības. Tajā pašā laikā mūsu rūpnīcā darbs nerimstoši turpinās un varbūt būsim viņiem tuvāk nekā iepriekš."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-15 12:42, pirms 6 gadiem
SC pilnīgii dalbajobii ir ,ka nedzēš tā kreditoru komentus ārā un vēl pie tam viņš var spamot būdams bloķēts lietotājs. Visi raksti ir sad@rsti dēļ viņa