Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Par spīti problēmām ar muguru, Hamiltons startēs Kanādas posmā

Juris Grīns
Juris Grīns

Par spīti problēmām ar muguru, Hamiltons startēs Kanādas posmā
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

"Mercedes" pilots Lūiss Hamiltons apstiprinājis, ka problēmas ar muguru, pēc svētdien Baku trasē notikušajām sacīkstēm, nav ļoti nopietnas, un viņš varēs piedalīties šajā nedēļas nogalē gaidāmajā posmā Kanādā.

Hamiltons visvairāk sūdzējās par sāpēm, ko mugurai rada mašīnas "lēkāšana" Baku trases ātrākajās vietās, bet pēc finiša vien ar acīmredzamām grūtībām tika ārā no savas mašīnas. Komandas boss Toto Volfs atzina, ka tas varētu atstāt sekas un ietekmēt Hamiltona dalību jau šonedēļ gaidāmajā posmā Monreālā.

Tagad Hamiltons sociālajos tīklos paziņojis, ka, lai gan mugura aizvien sāp, viņš startēs nākamajā F1 sezonas posmā.

"Mana mugura ir sasista un nedaudz sāp, bet, par laimi, nav nekas nopietns," saka Hamiltons. "Man tika veikta akupunktūra un fizioterapija, un esmu jau ceļā pie komandas, lai strādātu pie uzlabojumiem. Mums jāturpina cīnīties. Es būšu Kanādā un nekādā gadījumā neizlaidīšu šīs sacīkstes."

Hamiltons arī atzīst, ka mašīnas kratīšanās ne vien nopietni atsaucas uz muguru, bet arī var izraisīt avāriju. Sportists neslēpa, ka Azerbaidžānā bijuši vairāki momenti, kuros viņam šķitis, ka mašīnu nesavaldīs.

"Braucot ar lielu ātrumu, bija dažas epizodes, kas gandrīz nenoturējos trasē," stāsta septiņkārtējais F1 čempions. "Tā bija mežonīga cīņa ar mašīnu. Savukārt pēdējos desmit apļos es visu laiku mudināju sevi, ka varu to paveikt līdz galam, ka nav palicis daudz."

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

  -1 [+] [-]

, 2022-06-15 11:27, pirms 2 gadiem
Protams, ka brauks. Drāmas karaliene visā savā burvībā.

  -1 [+] [-]

, 2022-06-15 13:44, pirms 2 gadiem
Par to jau vien viņam kādi punktiņi būtu uzreiz jāpiešķir.

     [+] [-]

, 2022-06-15 14:56, pirms 2 gadiem
Roza Pantera rakstīja: Par to jau vien viņam kādi punktiņi būtu uzreiz jāpiešķir.
Obligāti! Īpaši tāpēc, ka nākamā sacīkste būs grūtākā viņa karjerā.. atkal.