Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Mercedes" vadībai nav plāna, kurš varētu nomainīt Hamiltonu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Mercedes" vadībai nav plāna, kurš varētu nomainīt Hamiltonu
Lūiss Hamiltons. Foto: motorsport.com

"Mercedes" komandas boss Toto Volfs atzinis, ka vēl nedomā par to, kurš pilots nākamgad stāsies Lūisa Hamiltona vietā, ja britu pilots tomēr izlems savai F1 karjerai likt punktu.

Līgums ar komandu septiņkārtējam F1 čempionam beigsies šī gada izskaņā. Lai gan Hamiltons un Volfs likuši noprast, ka to pagarināt nebūtu nekāda problēma un tas visticamāk arī tiks paveikts, situācija radījusi piemērotus apstākļus dažādām spekulācijām.

Hamiltonam šobrīd ir jau 38 gadi, bet "Mercedes W14" mašīna izrādījusies nepietiekoši konkurētspējīga, lai ar to varētu cerēt uzvarēt čempionātā. Lai gan tieši Hamiltons Austrālijā atnesa komandas pirmo pjedestālu šosezon, kvalifikācijā titulēto pilotu šogad visos trīs posmos sakāvis komandas biedrs Džordžs Rasels.

"Varbūt tas izklausās naivi, bet man ir grūti padomāt par plānu 'B', ja plāns 'A' ir tas, kurš man patīk visvairāk," intervijā žurnālam Autosport sacīja Volfs. "Negribu iesaistīties sarunās ar citiem pilotiem, jo esmu apmierināts ar tiem, kuri komandā brauc pašlaik. Šobrīd man nav 'B' plāna. Plāns ir turpināt sadarbību ar Luisu."

Volfs arī ir pārliecināts, ka Hamiltons nepieņems pēkšņu lēmumu: "Domāju, ka to viņš mums pateiks laikus. Nedomāju, ka viņš atnāks un pateiks, ka rīt vairs nestartēs. Viņš vienmēr izjutis atbildību pret komandu. Viņš neizvēlētos aiziet vienpersoniski. Piloti vienmēr var pieņemt šādus lēmumus, bet viņš ar mums tā neizrīkosies. Tomēr, tā kā mūsu komanda būtu saistoša daudziem, mēs noteikti atrastu risinājumu."

Tikmēr izdevums "Forbes" noskaidrojis, ka Toto Volfs nu ir kļuvis par miljardieri. Atsaucoties uz publikāciju, Volfs ir viens no 12 sporta pasaules cilvēkiem, kuri šogad pievienojušies "miljardieru klubiņam". Kā zināms, Volfs ir ne tikai "Mercedes" komandas vadītājs, bet arī līdzīpašnieks un pēdējos gados F1 komandu vērtība ir pamatīgi pieaugusi. Tāpat viņš jau daudzus gadus nodarbojas ar investīcijām dažādos citos projektos.

Kamēr Volfa bagātība tagad sasniegusi 1 miljarda ASV dolāru robežu, Hamiltons savā karjerā nopelnījis 370 miljonus, ziņo "The Sunday Times".

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

     [+] [-]

, 2023-04-15 18:36, pirms gada
Lai tad dod Mikam iespēju!