Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sainss: "Tipiska "Mercedes" komanda - saceļ ažiotāžu un pēc tam visus sakauj"

Juris Grīns
Juris Grīns

Sainss: "Tipiska "Mercedes" komanda - saceļ ažiotāžu un pēc tam visus sakauj"
Foto: Motorsport.com

"Mercedes" komandas piloti Lūiss Hamiltons un Džordžs Rasels publiski izteikušies, ka šobrīd nav uzskatāmi par favorītiem uz uzvarām, bet viņu sāncenši saka, ka šādi izteikumi pirms katras sezonas ir tipiski.

Rasels testos Bahreinā sacīja, ka ļoti ātra šobrīd izskatās "Ferrari" komanda, kas, pēc viņa domām, pašlaik esot visspēcīgākā.

"Tipiska "Mercedes" rīcība, tipiski Džordža izteikumi - sacelt ažiotāžu par citiem, bet pēc tam ierasties uz pirmajām sacīkstēm un sakaut visus konkurentus," saka Karloss Sainss. "Ja tas būtu pirmais gads, kad viņi ir šādi darījuši, tad es varbūt viņiem noticētu, bet viņi tā rīkojas jau piecus vai sešus gadus, un pēc tam pirmajās sacīkstēs mūs turpina pārsteigt."

Hamiltons tikmēr pēdējā testu dienā bija vēl spilgtāks savos izteikumos, paziņojot, "Mercedes" komanda šobrīd nav gatava iesaistīties cīņā par uzvarām. To viņš saka vien nedēļu pirms jaunās sezonas starta.

"Ja kāds parāda labu sniegumu, viņi saka, ka noteikti nav favorīti," atzīst Makss Verstapens. "Pēc tam, nedēļu vēlāk viņiem viss ir labi un viņi stāsta, ka nedēļas laikā ar nenormālu, neticamu darbu visu ir spējuši apgriezt kājām gaisā. Un pateicas rūpnīcas darbiniekiem."

Jautāts par to, kura komanda varētu būt bīstamākā pretiniece "Mercedes" un "Red Bull" nometnēm, Verstapens atzina, ka tā būs "Ferrari".

"Viņi ir stabili ātri," saka F1 čempions. "Tas parāda, ka viņiem ir stabila mašīna. Viņiem viss izskatās labi, arī problēmu nav bijis daudz. To, kurš ir ātrākais, redzēsim pēc nedēļas, bet testi viņiem pagāja labi."

Bahreinas F1 testu kumulatīvie rezultāti:

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2022-03-14 10:51, pirms 3 gadiem
Parasts Futbola līdzjutējs rakstīja: Pilnīgi piekrītu, tas pusnēģeris katru sezonu ņerkst, cik negatava ir viņu mašīna un ka pārējiem viss ir lielāks un stiprāks, bet beigās viss ir otrādi.
To dara visi. Vēl neviens nav pieteicies uz "mums šobrīd ir cerības uz stabilu uzvaru". Tie paši Red Bull un Ferrari metās nost.
Piekrītu, ka stulba stratēģija

     [+] [-]

, 2022-03-14 11:27, pirms 3 gadiem
Ir tā, ja piloti, komandas kaut ko saka tātad čīks, ja neko nesaka atkal slikti.
Varētu padomāt, ka visi pārējie, ieskaitot RB, visu atklāj un pasaka. To kurš vairāk un labāk ir sagatavojies rādīs sacensības. Tā kā pagaidām ir pilnīgi vienalga ko kurš tur saka.