Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Miks Šūmahers tuvu līgumam ar "Ferrari" junioru komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

Miks Šūmahers tuvu līgumam ar "Ferrari" junioru komandu
"Prema Powerteam" komandas formula
Foto: premapowerteam.com

Septiņkārtējā F1 čempiona Mihaela Šūmahera dēls Miks ir tuvu līguma parakstīšanai ar itāļu komandu, kurai ir ciešas saiknes ar "Ferrari", vēsta vācu laikraksts "Kolner Express".

Mihaels Šūmahers tieši "Ferrari" sastāvā aizvadīja savus ziedu laikus Formulā 1, izcīnot piecus no septiņiem tituliem. Šobrīd Šūmahera vārda cienītājiem ir parādījušās nelielas cerības, ka ne tik tālā nākotnē arī Miks Šūmahers varētu startēt "Ferrari" F1 komandā.

Lai gan šogad viņš plāno turpināt dalību Vācijas ADAC F4 čempionātā, kur pērn uzsāka savas gaitas formulu sacensībās, 16 gadus vecais Miks Šūmahers paralēli vēlas piedalīties F4 sacīkstēs Itālijā. Tālab notiek sarunas ar komandu "Prema Powerteam", kas uzskatāma par "Ferrari" rūpnīcas junioru vienību.

"Prema Powerteam" komandas dibinātājs Angelo Rosins apstiprina: "Janvārī mums ir plānota tikšanās."

Iespējams, Šūmahers pārstāvēs "Prema" vienību arī Vācijas F4 sacensībās, taču iespējama arī viņa palikšana "Van Amersfoort Racing" vienībā - lēmumi vēl neesot pieņemti.

Itālijas F4 čempionātā 2015. gadā uzvarēja Igaunijas autosporta uzlecošā zvaigzne Ralfs Arons, kurš pārstāvēja minēto "Prema Powerteam" komandu. Otro vietu guva viņa komandas biedrs Guanju Žou no Ķīnas.

Izmantotie resursi:
Michael Schumacher Fans | Unofficial Michael...