Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" izsaka darba piedāvājumu Adrianam Ņūvijam

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" izsaka darba piedāvājumu Adrianam Ņūvijam
Adrians Ņūvijs
Foto: LaPresse/Scanpix

Nespējot arī šajā sezonā atgriezties uz uzvaru takas, "Ferrari" komanda esot izteikusi darba piedāvājumu F1 auto dizainerim Adrianam Ņūvijam, kurš aizveda "Red Bull" līdz četriem tituliem pēc kārtas.

"Ferrari" vadība jau iepriekš ir runājusi ar Ņūviju par iespējami sadarbību, taču līdz šim talantīgais brits palicis uzticīgs "Red Bull". Tagad "Sky Sports" vēsta, ka Ņūvijs saņēmis jaunu piedāvājumu un to vēl nav noraidījis.

Ņūvijs nevēlējās apstiprinoši atbildēt uz žurnālista uzdoto jautājumu, vai viņš paliks "Red Bull" paspārnē arī turpmāk.

"Es nezinu," viņš sacīja sacensību laikā Spānijā. "Man par to ir jāpadomā. Šobrīd rit sezona... Vienā brīdī man būs jāsāk domāt par nākotni, tomēr šobrīd mana uzmanība tiek veltīta tam, kā sakaut sudrabotās mašīnas."

Publiski nav zināms, uz kādu termiņu noslēgts Ņūvija pašreizējais līgums un uz šo jautājumu Barselonā atteicās atbildēt arī "Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners, sakot, ka "tas būtu tas pats, ja jūs jautātu dāmai, cik viņai gadu". Tomēr viņš ir pārliecināts, ka Ņūvijs pieņems lēmumu arī turpmāk palikt savā tagadējā darba vietā.

"Mūsu darbinieki ir saņēmuši daudzus piedāvājumus, taču Adrianam patīk vide, kas valda "Red Bull", un viņš vairākas reizes ir teicis, ka gribētu šeit noslēgt savu karjeru," stāta Horners. "Komandai ar viņu ir labas attiecības. Protams, vienmēr pastāv vilinājums, ko sniedz "Ferrari", taču tur runa iet par politiku un spiedienu, bet galvenais fakts ir tāds, ka būtu jāstrādā Itālijā. Daudzu mūsu nākotne tikusi saistīta ar "Ferrari", tomēr neviens no mums vēl nav pārgājis pie viņiem."

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

     [+] [-]

, 2014-05-13 09:16, pirms 10 gadiem
Visticamāk, ka Ņuvijs drīz meklēs jaunu izaicinājumu, un tas būs-sāks būvēt jahtas.

     [+] [-]

, 2014-05-13 10:18, pirms 10 gadiem
money rules the world

  +1 [+] [-]

, 2014-05-13 11:48, pirms 10 gadiem
Ņuijam vajag 2 gadus, lai uzbūvētu formulu - tā tas bija gan Williams, gan McLaren, gan RedBull.
Ja viņš piekritīs Ferrari, tad vajadzēs 2 gadus, jo Ferrari ir dampis, kāds nav nevienam.
Bet es arī domāju, ka Ņuijs ražos jahtas America Cup vajadzībām, jo tur viņa zināšanas un spējas radīs revolūciju nevis tikai evolūciju. Jahta, kura uz 1 km ietaupa 0.1 sekundi, vienā dienā salasīs pietiekošu pārsvaru pār citām komandām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-13 16:20, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Visticamāk, ka Ņuvijs drīz meklēs jaunu izaicinājumu, un tas būs-sāks būvēt jahtas.
Apmeram ta, noteikti pacentisies Red Bull uztaisit par labako jauna tipa F-1 un vares iet pensija un sakt ko citu buvet, labak ir aiziet ka labakajam, neviss pec tam, kad kads jaunais talants paspejis izkonkuret.

     [+] [-]

, 2014-05-13 18:40, pirms 10 gadiem
un viņš vairākas reizes ir teicis, ka gribētu šeit noslēgt savu karjeru

Nav jau nekāds pilots, ka baigi var runāt par karjeras beigām, jo vecs paliek. 55 gadi šim. Kaut vai 70 gados vēl varēs ar padomiem palīdzēt.