Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens: "Neticu, ka izcīnīšu titulu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens: "Neticu, ka izcīnīšu titulu"
Makss Verstapens. Foto: REd Bull Content Pool

Pirmo trīs posmu laikā piedzīvojis divas izstāšanās, Makss Verstapens atzinis, ka šobrīd nav iemesla ticēt, ka viņš varētu otro sezonu pēc kārtas kļūt par F1 čempionu.

Uzvara Saūda Arābijā, bet izstāšanās tehnisku problēmu dēļ Bahreinā un Austrālijā nozīmē, ka Verstapena kontā ir tikai 25 punkti, kamēr Šarls Leklērs savācis jau 71.

"Šobrīd esmu 46 punktus aizmugurē, kas nozīmē, ka no šī brīža mums ir jābūt priekšā "Ferrari" komandai," saka Verstapens. "Mums jābūt ātrākiem, bet šobrīd tas tā nav. Un mums jābūt tehniski izturīgām mašīnām, kas arī tā nav. Līdz ar to, ir daudz kas, pie kā jāstrādā."

Jautāts par to, kādas ir viņa izredzes šogad atkal kļūt par čempionu, Verstapens pajokoja, ka "labāk būtu, ja sezonā būtu 45 posmi", bet tad atzina: "Es par to pat nedomāju. Pašreizējā brīdī nav iemesla ticēt titulam."

"Red Bull" komandas boss Kristians Horners noskaņots cerīgāk.

"Vēl ir aizvadīti tikai desmit procenti no sezonas," viņš atgādina. "Vēl ir milzīgs apjoms ejamā ceļa. Iepriecinošā lieta ir tā, ka pamatā mūsu mašīna ir ātra. Makss pēc izstāšanās Austrālijā noteikti bija sarūgtināts, bet viņš apzinās, ka mēs visi esam kopā kā komanda. Mēs atgūsimies. Esmu drošs, ka Imolā viņš būs vēl spēcīgāks."

Pa to laiku ārpus F1 aktivitātēm Makss Verstapens ir izveidojis pats savu sacīkšu komandu "Verstappen.com Racing", kas turklāt ieguvusi tiešu atbalstu no kompānijas "Red Bull". Tās sastāvā Beļģijas rallija čempionātā šogad startēs sportista tēvs Joss Verstapens, bet Vācijas "ADAC GT Masters" seriālā brauks Tjerī Vermeulens. Tāpat komanda piedalīsies virtuālajās autosacīkstēs.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
F1 News, Live Race Coverage, Results &...

     [+] [-]

, 2022-04-13 22:51, pirms 2 gadiem
Diezgan apķērīgs