Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Okons ātrākais otrajā F1 treniņā Brazīlijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Okons ātrākais otrajā F1 treniņā Brazīlijā
Estebans Okons. Foto: Alpine F1 Team

"Alpine" braucējs Estebans Okons uzrādījis ātrāko apļa laiku Brazīlijā notiekošā priekšpēdējā F1 sezonas posma otrajā treniņā, kas norisinājās dažas stundas pirms sprinta sacīkstes.

Tā kā treniņš risinājās jau pēc kvalifikācijas, komandām nebija iemesla veikt ātro apļu simulācijas, un sportisti vairāk koncentrējās garo distanču braukšanai.

Okons savā ātrākajā aplī izmantoja krietni nolietotas mīkstā sastāva riepas un, neskatoties uz to, bija ātrākais. Aiz viņa palika Serhio Peress un Džordžs Rasels, bet pirmo sešinieku noslēdza Fernando Alonso, Makss Verstapens un Lūiss Hamiltons.

Kvalifikācijas uzvarētājam Kevinam Magnusenam šoreiz devītais rezultāts. Tieši priekšā viņam ierindojās otrs "Haas" braucējs Miks Šūmahers, kurš kvalifikācijā palika pēdējais. Tikmēr vadošajā desmitniekā neiekļuva neviens no "Ferrari" pilotiem.

Sprinta sacīkste Sanpaulu startēs plkst. 21:30 pēc Latvijas laika.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.