Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Noriss: "Šobrīd "Mercedes" un "Alfa Romeo" komandas ir stiprākas par mums"

Juris Grīns
Juris Grīns

Noriss: "Šobrīd "Mercedes" un "Alfa Romeo" komandas ir stiprākas par mums"
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com

"McLaren" pilots Lando Noriss atzinis, ka viņa pārstāvētās komandas mašīna šobrīd ir lēnāka nekā "Mercedes" un "Alfa Romeo", bet vienības tiešās pretinieces ir "Alpine", "AlphaTauri" un "Haas". Šāda situācija bija novērojama arī svētdien Maiami notikušajā F1 čempionāta posmā.

Pēc ļoti vāja sezonas pirmā posma, nākamajās sacīkstēs "McLaren" izdevās ievērojami progresēt, bet Imolas trasē Noriss jau kāpa uz pjedestāla trešā pakāpiena, kas gan diez vai būtu iespējams, ja neveiksmes nepiedzīvotu abi "Ferrari" braucēji. Noriss tomēr atzīst, ka "McLaren" šobrīd nav ne trešā, ne arī ceturtā ātrākā komanda.

"Es domāju, ka mēs esam aiz "Mercedes", tāpat esam aiz "Alfa Romeo", bet cīnāmies līdzīgā līmenī ar "Alpine" un "AlphaTauri", un arī "Haas" ir kaut kur turpat," saka Noriss. "Tātad, viss ir diezgan vienkārši - cīņa ir spraiga."

"Mercedes" komanda Konstruktoru kausā šobrīd nostiprinājusies trešajā pozīcijā, kamēr "McLaren" ieņem ceturto vietu, zaudējot tai 49 punktus, bet par 15 punktiem pārspējot "Alfa Romeo". Maiami trasē "McLaren" komanda ievērojami atpalika no "Mercedes", lai gan vēl posmu iepriekš Imolā šķita pārāka. Noriss to skaidro ar trašu īpatnībām.

"Maiami ir daudz lēnu līkumu, kur "Mercedes" ir viena no labākajām mašīnām čempionātā," saka Noriss. "Jau no pirmās dienas viņi ir bijuši ātri šajās sekcijās. Izskatās, ka šajā nedēļas nogalē viņi saprata, kā no mašīnas dabūt ārā lielāku potenciālu, tāpēc es neesmu pārsteigts. "Formulā 1" tā ir bijis jau gadiem. Dažreiz tava mašīna ir piemērota trasei, dažreiz citas mašīnas ir labākas."

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
News | The Independent | Today's headlines...