Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Horners: "Verstapens ir populārākais pilots, jo ir agresīvs"

Juris Grīns
Juris Grīns

Horners: "Verstapens ir populārākais pilots, jo ir agresīvs"
Foto: Motorsport.com

"Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners atzinis, ka Makss Verstapens trasē ir agresīvs braucējs, taču tieši tādēļ kļuvis par populārāko "Formula 1" pilotu.

Tieši pateicoties neatlaidībai un arī agresivitātei Verstapens pagājušajā gadā daudzās cīņās spēja turēties pretī Lūisam Hamiltonam, sezonas izskaņā viņu arī uzveicot cīņā par titulu. Vēlāk F1 čempionāta rīkotajā aptaujā holandietis tika atzīts par gada populārāko pilotu.

"Makss ir spēcīgs pilots, viņš ir agresīvs pilots," sacīja Horners. "Un tieši šis viņa braukšanas stils ir tas, kāpēc viņš pagājušajā gadā F1 fanu aptaujā tika iebalsots par populārāko pilotu. Visi zina, ka viņš vienmēr no sevis atdos 110 procentus."

Horneram tika vaicāts, vai ir bijuši brīži, kad viņam nācies likt Verstapenam nomierināties, taču "Red Bull" boss šādas nianses atklāt negrasās. Tāpat viņš netaisās Verstapena braukšanas manieri mainīt.

"Mēs pārrunājam katru incidentu, bet šādas lietas vienmēr notiek tikai starp mums abiem," viņš saka.

Horeners piebilst: "Tu vienmēr no visa kaut ko iemācies. Un tas, kā viņš brauca pagājušajā sezonā, manuprāt, liecina par milzīgu brieduma pakāpi. Un nevajag aizmirst, ka arī citi kļūdās, tāpat arī citi piloti veic agresīvas darbības. Bet tā ir - Makss ir agresīvs pilots. Tas iestrādāts viņa DNS. Tāds viņš ir. Jā, viņš vienmēr būs tuvu robežai un mācīsies tikai no savas pieredzes. Par to man šaubu nav."

Izmantotie resursi:
F1 News, Live Race Coverage, Results &...

Vai Verstapens ir Tavs favorīts Formulā 1?

  • 65

  • 53


  -1 [+] [-]

, 2022-03-11 14:57, pirms 3 gadiem
Daniels, Lando, Russel jebkurš no šiem ir populārāks. Makss ir ļoti labs pilots, bet nepiekrītu ka būtu baigi populārs. Nav viņam tik foršs raksturs.

  -1 [+] [-]

, 2022-03-11 15:31, pirms 3 gadiem
Horneram ceļi nesāp?

     [+] [-]

, 2022-03-11 23:15, pirms 3 gadiem
Ai, kā var visu laiku besīt visi šie RB (Hornera un Marko) slavas vārdi! Līdz ar to parauj līdzi Verstapenu uz antipātijas pusi.