Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sainss tomēr neatbrīvos vietu Šūmaheram?

Juris Grīns
Juris Grīns

Sainss tomēr neatbrīvos vietu Šūmaheram?
Karloss Sainss. Foto: Scuderia Ferrari

Lai gan aizkulisēs tiek runāts par Mika Šūmahera ienākšanu "Ferrari" komandā tuvāko sezonu laikā, gan leģendārā itāļu vienība, gan tās tagadējais pilots Karloss Sainss drīzumā gatavojas pagarināt līgumsaistības.

Šarlam Leklēram pašlaik ir spēkā līgums līdz 2024. gadam, kamēr Sainam - līdz šī gada beigām, ar iekļautu iespēju to pagarināt uz ilgāku termiņu.

"Ferrari" boss Matija Binoto jau iepriekš izteicis vēlmi turpināt sadarbību ar Sainsu arī nākotnē, un tagad arī pats spāņu pilots nācis klajā ar tādu pašu apgalvojumu.

"Kā jau Matija teica, mēs abi esam apmierināti un gribam turpināt sadarbību," intervijā medijam "Corriere della Sera" sacīja 27 gadus vecais Sainss. "Šoziem ir iespēja panākt vienošanos, ko arī cenšamies izdarīt. Mans augstākais mērķis ir kļūt par pasaules čempionu "Ferrari" sastāvā. Gribu tikt pie jauna līguma, cik ātri vien iespējams."

Šogad vēl "Haas" sastāvā startēt turpinās Miks Šūmahers, taču izskanējušas runas, ka jau 2023. gadā viņš varētu pievienoties "Ferrari", ar ko vācietim ir līgumsaistības. Līdz ar to būs interesanti vērot, kā šī situācija attīstīsies.

Kamēr pērn par titulu sacentās "Mercedes" un "Red Bull" komandas, "Ferrari" jau laikus sāka lielāko uzmanību veltīt darbam pie 2022. gada modeļa izstrādes.

"Esam pilni enerģijas un pozitīvi noskaņoti," saka Sainss. "Domāju, ka pagājušā gada pieredze mums visiem devusi labumu. Maranello es redzu smaidīgus un pašpārliecinātus cilvēkus. Neredzu nekādu satraukumu, bet gan vēlmi parādīt labu sniegumu. Mašīna ir gatava, tāpat arī es."

Izmantotie resursi:
grandpx.news