Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Albērs: "Hamiltons pāries uz citu komandu, kas viņam maksās vairāk"

Juris Grīns
Juris Grīns

Albērs: "Hamiltons pāries uz citu komandu, kas viņam maksās vairāk"
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Bijušais F1 braucējs Kristijans Albērs uzskata, ka Lūiss Hamiltons šogad veiks sarunas ar citām komandām un pametīs "Mercedes", ja kāda no tām viņam būs gatava maksāt lielāku algu. Jau šobrīd brits pelna daudz vairāk par citiem pilotiem, bet Albērs domā, ka septiņkārtējam pasaules čempionam liela nauda un slava ir labākā motivācija.

Tikai šomēnes Hamiltons parakstīja jaunu līgumu ar "Mercedes", taču vienojoties vien uz šo gadu. Cik zināms, viņa alga palikusi nemainīga, sastādot ap 45 miljoniem eiro sezonā, bet Albērs uzskata, ka britu sportists vēlas nopelnīt vēl vairāk.

"Es prognozēju, ka viņš pāries uz citu komandu, kas viņam maksās vairāk," intervijā "De Telegraaf" sacīja Albērs. "Sezonas laikā viņš noteikti skatīsies citu komandu virzienā. Viņš ir pilots, kuram patīk izrādīties, un arī tāpēc viņš vēlēsies palikt "Formulā 1", jo šeit vienmēr varēs skaļi izteikt sevi. To var redzēt it visā, piemēram, viņš bieži dodas uz Ameriku, lai atpūstos kopā ar citām slavenībām. Viņš grib turpināt šādu dzīves stilu, tāpēc noteikti turpinās karjeru F1 sacīkstēs. Ja viņš aizietu no čempionātā, domāju, ka drīz vien būtu kā iekritis melnajā caurumā."

Hamiltons F1 čempionātā startē kopš 2007. gada un uz šo brīdi jau ir viens no visu laiku pieredzes bagātākajiem pilotiem. Gaidāmajā sezonā viņš var kļūt par astoņkārtēju pasaules čempionu, šajā rādītājā pārspējot Mihaelu Šūmaheru un kļūstot par absolūto rekordistu. Vairs nav daudz rekordu, kurus Hamiltons nebūtu pārspējis.

"Hamiltons vēl neapstāsies, jo aizvien ir pats savā elementā," uzskata Albērs. "Dažkārt viņš runā par to, ka varētu beigt karjeru, bet viņš patiešām izbauda sacīkstes. Viņam patīk šis šovs, viņš grib sasniegt vēl vairāk. Tāpēc neredzu, ka viņš varētu aiziet kaut vai nākamgad. Šajā sacīkšu pasaulē viņš jūtas kā mājās."

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...