Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Botass startēs "Audi" komandā, ja tiks piedāvāts līgums

Juris Grīns
Juris Grīns

Botass startēs "Audi" komandā, ja tiks piedāvāts līgums
Valteri Botass. Foto: Motorsport.com

Lai gan Valteri Botass jau šobrīd ir ļoti pieredzējis "Formula 1" pilots, viņš atzīst, ka vēlas turpināt pārstāvēt "Sauber" komandu arī pēc 2025. gada, kad tā pārtaps par "Audi" rūpnīcas vienību.

Šobrīd "Sauber" komandu sponsorē Itālijas autoražotājs "Alfa Romeo" un zem šāda nosaukuma tā arī startē. Bet 2023. gada izskaņā sadarbība beigsies. Tikmēr 2026. gadā "Sauber" komandu pārņems "Audi".

Bijušais čempionvienības "Mercedes" pilots Botass cer būt uz starta "Audi" sastāvā

“Kāpēc gan nē? Tagad man ir 33 gadi, tāpēc es ceru, ka tobrīd aizvien būšu šeit," viņš saka.

Botass atzīst, ka "Audi" ienākšana arī viņam dotu papildus motivāciju savā karjerā vēl kaut ko sasniegt. Tiesa gan, vieta komandā uz to laiku vēl jāizpelnās.

Es teiktu, ka jā," vaicāts par motivāciju, saka Botass. "Ja paskatāmies uz to kopumā, tas būs kaut kas milzīgs. "Sauber" komandai kopā ar "Audi" ir milzīgs potenciāls. Nav šaubu, ka viņi grib nākotnē gūt panākumus. Viņi grib parādīt labu sniegumu un to, ka ir uztverami nopietni. Domāju, ka jebkuram pilotam būtu interesanti būt daļai no šī projekta. Arī man, kurš jau startē komandā, ja vien tas būs iespējams."

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...