Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Apdraudēta Norisa dalība F1 posmā Brazīlijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Apdraudēta Norisa dalība F1 posmā Brazīlijā
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com

Britu F1 pilots Lando Noriss pirms šonedēļ gaidāmā pasaules čempionāta priekšpēdējā posma, kas risināsies Brazīlijas pilsētā Sanpaulu, ir saindējies ar pārtiku. Nav zināms, cik ilgu laiku viņam prasīs atlabšana.

Saindēšanās simptomi Norisam sākušies pēc ierašanās Brazīlijā. Pašlaik viņš jūtas slikti un līdz ar to nepiedalīsies šodien plānotajos mediju pasākumos.

"McLaren" komanda informē, ka cer uz Norisa dalību piektdien gaidāmajā pirmajā treniņā un kvalifikācijā. Kā zināms, Sanpaulu "Grand Prix" izcīņas formāts ietver sprinta sacensības sestdienā un galvenās sacensības svētdienā.

Jau Spānijas posma nedēļā Noriss bija pamatīgi apslimis. Toreiz pie vainas bija drudzis un tonsilīts, bet sportists sacīkstēs piedalījās, izcīnot astoto vietu.

Tiek ziņots, ka gadījumā, ja Noriss nevarēs startēt, viņa vietu Brazīlijā pie "McLaren" formulas stūres ieņems Niks de Vrīss, kurš nākamgad aizvadīs F1 debijas sezonu "AlphaTauri" komandas sastāvā.

Pašlaik Norisam kopvērtējumā ir samērā droša septītā vieta. Priekšā esošais Karloss Sainss jau ir ļoti tālu, bet tuvākais sekotājs Estebans Okons zaudē 29 punktus.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
F1 News, Live Race Commentary, Standings &...