Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rasels: "Ar 'Red Bull' formulu uzvarētu puse no F1 pilotiem"

Juris Grīns
Juris Grīns

Rasels: "Ar 'Red Bull' formulu uzvarētu puse no F1 pilotiem"
Makss Verstapens un Džordžs Rasels. Foto: Motorsport.com

Kamēr Džordžs Rasels uzskata, ka ar "Red Bull" šī gada sacīkšu auto puse no F1 pilotiem spētu cīnīties par uzvarām, Makss Verstapens norāda, ka to neizdotos paveikt tik pārliecinoši.

Moncā Verstapens sasniedza jau desmito uzvaru pēc kārtas, kamēr "Red Bull" komanda šosezon uzvarējusi visos 14 aizvadītajos posmos.

"Protams, Maksam patīk uzvarēt, bet kāda var būt sajūta, kad uzvari bez konkurences? Konkurences viņam nav jau pusotru gadu un tādas bijušas pēdējās 20 viņa uzvaras," saka Rasels. "Par pēdējām desmit uzvarām viņam pat īsti nebija jācīnās. Nav starpības, viņš startē desmitais vai piecpadsmitais. Esmu drošs, ka viņam vairāk patiktu, ja viņš varētu izdarīt to mazumiņu, kas radītu lielu atšķirību. Mēs visi gribam, lai tā ir, jo tas ir visaizraujošāk."

Rasels uzskata, ka ar "Red Bull RB19" formulu uzvarētu daudzi: "Ir kādi desmit F1 piloti, kurus varētu iesēdināt šajā mašīnā, un viņi cīnītos par uzvarām un čempiontituliem. Tāpat kā "Mercedes" to darīja iepriekšējos gados."

Šī nav pirmā reize, kad no "Mercedes" nometnes puses izskanējuši mazliet nievājoši komentāri "Red Bull" virzienā. Nesen komandas boss Toto Volfs sacīja, ka Verstapens uzstādītais desmit pēc kārtas gūto uzvaru rekords "ir tikai Vikipēdijai, ko tāpat neviens nelasa".

Verstapenam uz Rasela izteikumiem bija īsa atbilde: "Jā, varbūt viņi spētu uzvarēt. Bet tas nenotiktu tādā veidā, kā uzvaram mēs. Tās visas ir spekulācijas. Ļaujiet viņiem runāt!"

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2023-09-11 09:32, pirms 10 mēnešiem
Tā ir F1 realitāte. Par to, ka puse F1 pilotu spētu uzvarēt ar Red Bull šaubu nav, tā pat kā puse būtu spējusi uzvarēt ar Hamiltona Mercedes, puse būtu spējusi uzvarēt ar Šūmahera Ferrari.
F1 ir un paliek konstruktoru čempionāts.

  +1 [+] [-]

, 2023-09-11 11:38, pirms 10 mēnešiem
Blee, vislabākais ka šitā lielā čīkstēšana nāk no Meršu puses. Dalbajobi.

  +1 [+] [-]

, 2023-09-11 13:06, pirms 10 mēnešiem
playthegame rakstīja: Tā ir F1 realitāte. Par to, ka puse F1 pilotu spētu uzvarēt ar Red Bull šaubu nav, tā pat kā puse būtu spējusi uzvarēt ar Hamiltona Mercedes, puse būtu spējusi uzvarēt ar Šūmahera Ferrari.
F1 ir un paliek konstruktoru čempionāts.
Īstais jautājums, vai puse F1 pilotu spētu uzvarēt ar Red Bull arī tad, ja otrs Red Bull braucējs ir Verstappens. Bet taisnība vien ir, F1 ir konstruktoru čempionāts un Red Bull ir visi pareizie puzles gabaliņi, sākot ar braucējiem un beidzot pat ar ideāliem mehāniķiem pitstopos.

     [+] [-]

, 2023-09-11 15:04, pirms 10 mēnešiem
BenSimmonsBall rakstīja: Īstais jautājums, vai puse F1 pilotu spētu uzvarēt ar Red Bull arī tad, ja otrs Red Bull braucējs ir Verstappens. Bet taisnība vien ir, F1 ir konstruktoru čempionāts un Red Bull ir visi pareizie puzles gabaliņi, sākot ar braucējiem un beidzot pat ar ideāliem mehāniķiem pitstopos.
Vai puse F1 piloti būtu spējuši uzvarēt ar Mercedes, ja otrs pilots būtu bijis Hamis? Vai puse F1 piloti būtu spējuši uzvarēt ar Ferrari, ja otrs pilots būtu bijis Šūmahers?
Atbilde ir - protams, ka nē. Komandas mašīnu un personālu būvē ap savu līderi