Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sainss nākamajā F1 posmā varētu nomainīt Kobajaši "Caterham" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Sainss nākamajā F1 posmā varētu nomainīt Kobajaši "Caterham" komandā
Karloss Sainss juniors
Foto: carlossainzjr.com

Lai gan šobrīd trūkst precīzas informācijas, Spānijas presē parādījušās ziņas, ka jau uz Vācijas "Grand Prix" izcīņu Kamuji Kobajaši "Caterham" F1 komandas sastāvā varētu nomainīt Karloss Sainss juniors.

Nav noslēpums, ka nesen "Caterham" mainīja savus īpašniekus, bet par komandas vadītāju tagad kļuvis Kristijans Albērs. Silverstounā, kur tika aizvadīts iepriekšējais F1 posms un divas oficiālo testu dienas, parādījās informācija, ka Kobajaši varētu zaudēt savu vietu komandā.

Spāņu "El Mundo Deportivo" vēsta, ka notikušas sarunas starp "Red Bull" konsultantu Helmutu Marko, Karlosa Sainsa juiora tēvu Karlosu Sainsu, kā arī jauno "Caterham" padomdevēju Kolinu Kollesu. Pēc šīm sarunām gluži reāla kļuvusi iespēja, ka Sainss juniors debitē "Caterham" sastāvā nākamajā F1 posmā Vācijā, bet "Red Bull" atlaiž parādus par ātrumkārbu piegādi.

"Nekas vēl nav sarunāts, un šī nav vienīgā iespēja," apstiprina 19 gadus vecais Sainss juniors, divkārtējā WRC čempiona Karlosa Sainsa dēls.

Spāņu izdevums AS tikmēr vēsta, ka Saina juniora debija Hokenheimā bija uzskatāma par iespējamu, taču darījums starp "Red Bull", kas ir sportista sponsors, un "Caterham" tomēr nav noslēgts.

AS ziņo, ka Sainss šogad piedalīsies piektdienu treniņbraucienos "Toro Rosso" vienības sastāvā, bet nākošajā gadā kļūs par šīs komandas pamatsastāva pilotu F1 čempionātā.

Pēc aizvadītiem pieciem posmiem Karloss Sainss juniors ir līderis "Formula Renault 3.5 Series" čempionātā.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

     [+] [-]

, 2014-07-11 09:56, pirms 10 gadiem
Viss pareizi. Gluži kā ar Rikardo.

Rikardo pussezonu (apmēram) aizvadīja HRT un jau nākamajā sezonā sēdās pie TR stūres. Un mēs visi zinām kur viņš ir tagad.

Ta pats arī verētu notikt ar Sainsu. Iespējams pussezona pie Caterham un 2015. gadā nomainīs Vernjē pie TR stūres

     [+] [-]

, 2014-07-11 16:43, pirms 10 gadiem
Lielāki sponsori un nekas vairāk.