Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Raikonens nebūtu piemērots "Red Bull" komandai

Juris Grīns
Juris Grīns

Raikonens nebūtu piemērots "Red Bull" komandai
Kimi Raikonens
Foto: Digitale/Scanpix

"Red Bull" konsultants Helmuts Marko nosaucis šīs F1 komandas prasības attiecībā uz Marka Vēbera aizstājēju un, šķiet, ka Kimi Raikonens tām atbilst visai vāji.

Pagaidām aizvien bez līguma uz nākamo F1 sezonu esošais Raikonens nenoliedzami ir pietiekami ātrs, taču somu braucējam piemīt īpašības, kas varētu neapmierināt "Red Bull" komandu, vismaz, ja var ticēt Helmuta Marko teiktajam.

Vispirms jau "Lotus" komanda, kas grib paturēt Raikonenu savā sastāvā, ir gatavi gaidīt uz Raikonena lēmumu, kamēr "Red Bull" vēlas būt skaidri par savu nākotni jau "vasaras brīvlaikā".

"Pēc Budapeštas posma sāksies vasaras pārtraukums," austriešu televīzijas "Servus TV" stāsta Marko. "Savukārt uz sacensībām Spā trasē brīvdienas būs beigušās. Lēmumu par nākamo pilotu mēs pieņemsim kaut kad šī pārtraukuma laikā, tātad augustā."

Marko arī uzsver, ka ar nākamo pilotu vēlas līgumu uz ilgstošu laiku, taču Raikonens jau izteicies, ka nevēlas ilgas līgumsaistības.

"Līgumam nevajadzētu būt uz vienu gadu, bet gan nākamajiem trim," sacīja Marko. "Ilgtspējība ir viens no komandas stūrakmeņiem."

Tāpat visiem zināms, ka Raikonenam nepatīk darbs ar presi un piedalīšanās sponsoru aktivitātēs. Arī ilgstošs darbs ar mehāniķiem viņu nogurdinot. Marko tikmēr uzsver, ka Sebastiana Fetela nākamajam komandas biedram būtu "daudz darba simulatorā", kā arī "ārkārtīgi smagi jāstrādā kopā ar komandas tehnisko personālu".

Marko arī stāsta, ka Raikonenam, lai viņš tiktu pieņemts "Red Bull" sastāvā, patiešām jāgrib braukt šajā komandā.

"Daudziem kritērijiem ir jābūt piepildītiem," strikti nosaka Marko. "Izvēle mums ir gana plaša. Ir Kimi un ir vēl arī daudzi citi, kas gandrīz visi vēlas būt kopā ar mums. Mums vajag divus spēcīgus braucējus, lai varam uzvarēt Konstruktoru kausā. Citādi dara "Ferrari", kas visus spēkus velta Alonso un cīņai par uzvaru pilotu ieskaitē. Mēs vēlamies abus."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  -2 [+] [-]

, 2013-07-10 19:16, pirms 11 gadiem
Daudz ko juus veelaties,Raiko brauks Lotusā.

  -3 [+] [-]

, 2013-07-10 19:20, pirms 11 gadiem
Mums vajag divus spēcīgus braucējus, lai varam uzvarēt Konstruktoru kausā. Citādi dara "Ferrari", kas visus spēkus velta Alonso un cīņai par uzvaru pilotu ieskaitē. Mēs vēlamies abus." Nu nu, vēlamies abus, biežās neveiksmes ap Vēberu man gan ko citu atgādina. Jā fetela vani var spuroties nē netaisnība un utt, kā es tā atļaujos, bet kamon, viss notiek tikai Vēberam

  +6 [+] [-]

, 2013-07-10 19:42, pirms 11 gadiem
Tas Marko uzvedas tā itkā vieta RedBulā būtu Raikonenam lielā dāvana... Raikonens RedBulam būtu lielā dāvana.
Arī viņa nepatika pret Vēberu diezgan riebīga... Lai iet tas Helmuts bekot.

Izskatās, ka jāpaliek Raikonenam Lotusā un jācer, ka kļūs viņi vēl labāki, lai var paņemt čempi. Nekādus preses pasākumus un dupsī līšanu visai RedBull komandai Kimi neizturēs...

     [+] [-]

, 2013-07-10 20:04, pirms 11 gadiem
nez kapēc Vēbers pagājuso gad parakstīja tikai uz 1 gadu?

  +1 [+] [-]

, 2013-07-10 20:05, pirms 11 gadiem
Zināju jau kurš ir teiktā autors jau pēc virsraksta. Cik zināms RB īpašnieks ir mazliet citās domās nekā Vettela aukle.

     [+] [-]

, 2013-07-10 20:28, pirms 11 gadiem
Domāju, ka arī pats Kimomons nebūtu pārāk priecīgs pienest Fetelam ūdeni. Lai paliek "Lotus"!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-10 21:11, pirms 11 gadiem
ja Kimi paliek Lotus, jadabū ātrāka formula
.
Ne pa tēmu, bet kā Klarksons teica ieliec Fetelu Marussia formulā un viņš arī nobrauks pēdējais.

     [+] [-]

, 2013-07-10 21:44, pirms 11 gadiem
Hmmm,man liekas ka Horners ir galvenais Nu un vins pats ir teicis ka velas redzet Raikonenu Red Bull Ta ka nu man liekas ka sis ir pilnigs murgs,vispirms lai pabrauc vienu sezonu un tad redzes

  +2 [+] [-]

, 2013-07-10 22:15, pirms 11 gadiem
mens rakstīja: ja Kimi paliek Lotus, jadabū ātrāka formula
.
Ne pa tēmu, bet kā Klarksons teica ieliec Fetelu Marussia formulā un viņš arī nobrauks pēdējais.
Un kas tur jauns? F1 ir galvenokārt motoru cīņa, un tikai pēc tam pilotu cīņa. Domāju, ka Klarksons domāja tieši to, nevis kaut ko saistībā ar Fetela talantu.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-10 22:50, pirms 11 gadiem
trakais_v21 rakstīja: nebūtu piemērots,jo Fetelmemļaks nevarētu būt pirmais nr komandā?
Lai vai cik daudz es ienīstu Fetelu, tomēr jāatzīst, ka droši viņu par Nr2 nosaukt nevarētu, ja uz komandu atnāktu Raikonens. Fetels ir neapšaubāmi ļoti ātrs + komanda savam mīlulim var vairāk veltīt uzmanību, veicot uzlabojumus, kas atbilst tieši viņa braukšanas stilam utt.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-10 23:21, pirms 11 gadiem
Tas Marko lai apčubina savu zelta zivtiņu, bet nelien citiem virsū ar uzbāzīgiem "padomiem". Kimi pašam gudra galva uz pleciem, un savukārt Horneram - arīdzan. Marko sāk miesiņas trīcēt, kā tad nu būs, ja pieņems Kimi un abiem būs vienādas mašīnas - ka tik nabaga Sebiņš nekļūst apdalīts...

  +1 [+] [-]

, 2013-07-11 00:01, pirms 11 gadiem
kādus pasaules grēkus piedēvē Sebam, ka lieto vārdus "ienīstu"?

TheChosenOne rakstīja: Lai vai cik daudz es ienīstu Fetelu, tomēr jāatzīst, ka droši viņu par Nr2 nosaukt nevarētu, ja uz komandu atnāktu Raikonens. Fetels ir neapšaubāmi ļoti ātrs + komanda savam mīlulim var vairāk veltīt uzmanību, veicot uzlabojumus, kas atbilst tieši viņa braukšanas stilam utt.

  -2 [+] [-]

, 2013-07-11 00:03, pirms 11 gadiem
tā "zelta zivtele" dabūs šogad 4 titulu pēc kārtas un tas konkurencē ar Alonzo pakausī, kas manuprāt būs pat vērtīgāki par Šūmja 5 tituliem pēc kārtas!

denebs rakstīja: Tas Marko lai apčubina savu zelta zivtiņu, bet nelien citiem virsū ar uzbāzīgiem "padomiem". Kimi pašam gudra galva uz pleciem, un savukārt Horneram - arīdzan. Marko sāk miesiņas trīcēt, kā tad nu būs, ja pieņems Kimi un abiem būs vienādas mašīnas - ka tik nabaga Sebiņš nekļūst apdalīts...

  +1 [+] [-]

, 2013-07-11 01:16, pirms 11 gadiem
M I K U C I S rakstīja: tā "zelta zivtele" dabūs šogad 4 titulu pēc kārtas un tas konkurencē ar Alonzo pakausī, kas manuprāt būs pat vērtīgāki par Šūmja 5 tituliem pēc kārtas!
Nu, nu - vēl nekas nav zvanīts...

     [+] [-]

, 2013-07-12 21:42, pirms 11 gadiem
M I K U C I S rakstīja: tā "zelta zivtele" dabūs šogad 4 titulu pēc kārtas un tas konkurencē ar Alonzo pakausī, kas manuprāt būs pat vērtīgāki par Šūmja 5 tituliem pēc kārtas!
Vērtīgāki jo?