Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Vēbers uz vēl vienu sezonu pagarina līgumu ar "Red Bull"

Vēbers uz vēl vienu sezonu pagarina līgumu ar "Red Bull"
Kristians Horners un Marks Vēbers
Foto: Digitale/Scanpix

Šodien noskaidrojies, ka 35 gadus vecais austrālietis Marks Vēbers uz vēl vienu sezonu pagarinājis līgumu ar ''Red Bull Racing'' komandu.

Lai arī ik pa brīdim klīda runas, ka Vēbers 2013. gadā varētu kļūt par Fernando Alonso komandas biedru, tas nenotiks, jo šodien Vēbers un ''Red Bull'' komandas vadītājs Kristians Horners paziņoja, ka noslēgts jauns līgums.

Ar ''Red Bull'' esmu kopā kopš 2007. gada, kuru laikā esmu izcīnījis deviņas uzvaras,'' iesāk Marks Vēbers. ''Komandu pazīstu ļoti labi, tāpēc šeit jūtos ļoti komfortabli. Esam kopā izauguši, tāpēc uzskatu, ka palikt kopā ar ''Red Bull'' uz vēl vienu sezonu ir pareizākais solis.''

''Marks šīs sezonas pirmajās deviņās sacīkstēs ir braucis ļoti labi. Savus labākos sasniegumus viņš guvis pārstāvot ''Red Bull Racing'' komandu. Kopā viņš ar mums ir izcīnījis desmit pole-position, deviņas uzvaras un 31 pjedestālu. Ņemot vērā abu pušu vēlmi turpināt sadarbību, ar lielu prieku varu apstiprināt, ka Vēbers ar mums brauks kopā arī 2013. gadā,'' saka Kristians Horners.

Šobrīd F1 kopvērtējumā Vēbers ar 116 punktiem kopvērtējumā ieņem otro vietu, no līdera Fernando Alonso atpaliekot par 13 punktiem.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +1 [+] [-]

, 2012-07-10 14:37, pirms 12 gadiem
Kur tad skries, parbaudita komanda, ka pirmo pilotu neviena top komanda nenemtu, bet ka otram pilotam iekss Red Bull vel laba dzive, labaka varetu but tikai McLaren, lai gan tur ari komanda vairak strada preks Hamiltona, bet nav tik izteikta pavele Buttonam vienmer laist gram melno. Sogad vispar atkrit tada problema McLaren pec pirmiem posmiem galigi vairs nevelk un tam piekrit abi piloti.