Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Nākotnē Maiami GP varētu kļūt par nakts sacensībām

Juris Grīns
Juris Grīns

Nākotnē Maiami GP varētu kļūt par nakts sacensībām
Foto: Motorsport.com

Maiami "Formula 1" posma rīkotāji šobrīd uzsākuši sarunas par iespējām nākotnē sacensības rīkot diennakts tumšajā laikā prožektoru gaismā.

F1 čempionāta posms Maiami aizvadīts jau otro reizi. Gan pērn, gan šogad uzvaru izcīnīja "Red Bull" pilots Makss Verstapens. Tomēr šogad šis ir tikai viens no trim ASV notiekošajiem posmiem. Jau ilgu laiku sacīkstes tiek rīkotas Ostinā, bet tagad kalendārā iekļauta arī Lasvegasa. Novembrī gaidāmā Lasvegasas "Grand Prix" izcīņa, pēc daudzu domām, varētu kļūt par krāšņāko un greznāko šī gada sezonas posmu.

Maiami vēlas "turēt līdzi", tādēļ šobrīd tiek apspriesta iecere par nakts sacīkstes rīkošanu nākotnē.

"Mums jau ir bijušas sarunas par nakts sacīkstes rīkošanu," apstiprina Maiami GP organizatoru komandas pārstāvis Toms Garfinkels. "Protams, šajā gada periodā laikapstākļi ir diezgan neprognozējami. Šogad laiks bija jauks, palīdzēja vējš. Pagājušajā gadā valdīja sezonai neatbilstošs karstums, bet ir daudzi faktori, kas jāņem vērā - arī televīzijas intereses un citas lietas."

Šosezon kopumā sešos posmos paredzētas nakts sacīkstes - Bahreinā un Saūda Arābijā, kur cīņas jau aizvadītas, kā arī Singapūrā, Katarā, Lasvegasā un Abū Dabī.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs

     [+] [-]

, 2023-05-10 17:05, pirms gada
Laikam Liberty pāriet uz ASV un Āzijas tirgu, jo nav nekāds noslēpums, ka starp Eiropas skatītājiem F1 ir maz populārs, bet ir arī skatīti posmi, piemēram, svētdienas vakaros bija arābi, kuri brauca zem lampu gaismām, amerikas posmi, kuri norit pa dienu, un tad eiropā ir vakars un cilvēki ir pie ekrāniem. Eiropas posmi, kuri noris pa dienu, ir maz skatīti, jo cilvēki dod priekšroku citām aktivitātēm. Ja amerikā posmi būs zem lampu gaismas, eiropā skatīsies tikai rūdītākie fani, jo 3 vai 5 naktī skatīties F1 naktī no svētdienas uz pirmdienu reti kurš var atļauties.