Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Šūmahers atlabšanu turpinās mājās

Šūmahers atlabšanu turpinās mājās
Mihaels Šūmahers
Foto: PA Wire/Press Association Images

Leģendārais F1 pilots Mihaels Šūmahers atstājis slimnīcu Šveicē un savu atveseļošanās procesu turpinās mājās, ziņo bijušā F1 čempiona menedžere Sabīne Kēma.

Pagājušā gada decembrī Mihaels Šūmahers cieta ļoti smagā kalnu slēpošanas negadījumā, pēc kura atradās mākslīgi izraisītā komas stāvoklī. Pirms aptuveni trim mēnešiem leģendārais vācietis no Grenobles Universitātes slimnīcas tika pārvests uz Lozannas Universitātes slimnīcu Šveicē, bet šodien saistībā ar viņa atlabšanas procesu paziņots jauns pavērsiens.

Šūmahera menedžere Sabīne Kēma atklājusi, ka vācu autosportists turpinās veseļoties mājās. "Ņemot vērā to, cik smagi savainojumi viņam bija, pēdējās nedēļās un mēnešos ir manāms progress, taču mums priekšā tik un tā ir garš un sarežģīts ceļš," norādīja Kēma.

"Vēlamies teikt paldies visai Lozannas slimnīcas komandai par prasmīgu un intensīvu darbu. Tāpat lūdzam visus turpināt respektēt Šūmaheru ģimenes tiesības uz privātumu un izvairīties no spekulācijām par Mihaela veselību," piebilda septiņkārtējā F1 čempiona menedžere.

Izmantotie resursi:
Aktuelle Nachrichten -
Bild.de

  +8 [+] [-]

, 2014-09-09 17:05, pirms 10 gadiem
Veseļojies, Mihael!

  +5 [+] [-]

, 2014-09-09 17:14, pirms 10 gadiem
Prieks dzirdēt!

  +6 [+] [-]

, 2014-09-09 17:37, pirms 10 gadiem
Sagaidīt to brīdi, kad pats Šūmahers pasaka:''būs labi''! Veseļojies!
Slēpts komentārs: Jigsaw
Slēpts komentārs: phKRIIII
Slēpts komentārs: erred

  +3 [+] [-]

, 2014-09-09 17:51, pirms 10 gadiem
Būšu skarbs, bet no cilvēka tur daudz kas visticamāk nav palicis.. ;/

  -1 [+] [-]

, 2014-09-09 17:52, pirms 10 gadiem
Jā- man ar kaut kā atmiņā palicis, ka viņš pārversts uz mājām jau mēnešus atpakaļ, bet nu citi portāli arī šodien raksta to pašu ko šeit.
Anyway ļoti ceru, ka Šūmis kādreiz būs vēl uz kājām.

  +3 [+] [-]

, 2014-09-09 18:30, pirms 10 gadiem
Eh, dažs labs te pat nav īsti izlasījis visu, kad jau sāk liet savu žulti. Jauki, jauki. Tad nu šiem īpašajiem indivīdiem izcelsim - šī informācija ir jauna un nekāda "aizkavēšanās" te nav.

Schumacher was treated in Grenoble before being transferred to Lausanne in June to continue his rehabilitation closer to his home. At that point it was announced that Schumacher was no longer in a coma, and his management has now revealed that he has finally left hospital having made further progress.
Visu to labāko. Veseļojies Weltmeister!

  +6 [+] [-]

, 2014-09-09 18:43, pirms 10 gadiem
Jigsaw rakstīja: Viņš klīniku pameta jau 16. jūnijā, Sportacentrs nemaz nav aizkavējies

Jau parasti kopē no citurienes rakstus, jo ir par lēnu, bet nu šis ir jau vienkārši izsmiekls

Bet Šūmim, kā vienmēr, novēlu veiksmi veseļojoties
Iepriekšējie raksti par vešanu "mājās" tika attiecināti uz pārvešanu uz Šveici, valsti kurā Šumahers un viņa ģimene dzīvo. Šoreiz ar apzīmējumu atlaists mājās ir domāta izrakstīšana no slimnīcas. Viss ir pilnīgi pareizi, pirms riešanas ir jāpadomā vai tiešām paši esam lietas kursā savādāk var sanākt sevi atstāt muļķa lomā.

     [+] [-]

, 2014-09-09 18:57, pirms 10 gadiem
Golden-Boy rakstīja: Būšu skarbs, bet no cilvēka tur daudz kas visticamāk nav palicis.. ;/
nu gan jau kāds paparaci būs bildi uztaisījis, tā kā redzēs kas un kā, lai gan kāda tam nozīme?

  +1 [+] [-]

, 2014-09-09 19:22, pirms 10 gadiem
Nu gan ģēniji, ja viņi grib, lai cilvēki izvairās no spekulācijām, tad beidzot derētu izsmeļoši pastāstīt par Mihaela stāvokli. Sāksiet runāt, cilvēki beigs izteikt minējumus.

  -2 [+] [-]

, 2014-09-09 21:04, pirms 10 gadiem
Jolkins rakstīja: Eh, dažs labs te pat nav īsti izlasījis visu, kad jau sāk liet savu žulti. Jauki, jauki. Tad nu šiem īpašajiem indivīdiem izcelsim - šī informācija ir jauna un nekāda "aizkavēšanās" te nav.


Visu to labāko. Veseļojies Weltmeister!

Iegāju nopietnākos ziņu portālos un izlasīju sīkāk gandrīz uzreiz pēc tam. Komentāru nedzēsu, jo SC rāšana nav nevietā, katrs ceturtais, piektais raksts ir ar krietnu aizkavēšanos. Cik saprotu, autoriem par darbu maksā. Nu piedod, atvaino, bet šādā kvalitātē (tulkojumi ar google translate, vai kopējumi no apollo, tie paši vēlu) veidoti raksti varētu tapt arī pamatskolas informātikas kabinetā

  -2 [+] [-]

, 2014-09-09 21:05, pirms 10 gadiem
Mixes rakstīja: Nu gan ģēniji, ja viņi grib, lai cilvēki izvairās no spekulācijām, tad beidzot derētu izsmeļoši pastāstīt par Mihaela stāvokli. Sāksiet runāt, cilvēki beigs izteikt minējumus.
Ja nepastāsta kārtīgi, lai nestāsta vispār. Cilvēki jūt līdzi Šūmim, grib zināt sīkāk.

  -3 [+] [-]

, 2014-09-09 21:06, pirms 10 gadiem
Jolkins rakstīja: Eh, dažs labs te pat nav īsti izlasījis visu, kad jau sāk liet savu žulti. Jauki, jauki. Tad nu šiem īpašajiem indivīdiem izcelsim - šī informācija ir jauna un nekāda "aizkavēšanās" te nav.



Visu to labāko. Veseļojies Weltmeister!
Mani aizvainot arī nemaz nevajag mēģināt, to tu labāk vari pilnā sparā trenēties uz bērneļiem, kas sastopami EPL vai Dinamo rakstos

  +1 [+] [-]

, 2014-09-09 23:11, pirms 10 gadiem
galvenais lai ar galvu viss ok jo trauma bija ļoti smaga. Veseļojies, Mihaēl, biju Tavs antifans taču tam vairs nav nozīmes, tāds ir sports un tas ir nežēlīgs

     [+] [-]

, 2014-09-10 09:26, pirms 10 gadiem
lacis67 rakstīja: galvenais lai ar galvu viss ok jo trauma bija ļoti smaga. Veseļojies, Mihaēl, biju Tavs antifans taču tam vairs nav nozīmes, tāds ir sports un tas ir nežēlīgs
To pasu uzrakstitu, tapec nemaz nerakstisu, novelu Mihaelam lai izveselojas, bet visticamak velejums ir lieks jo tik ilgi nogulet koma + ka jau te viens mineja, tur mazs kas no vina bus palicis, bet nu lai veicas