Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Strols ar tēva palīdzību varētu tikt "Force One" F1 komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Strols ar tēva palīdzību varētu tikt "Force One" F1 komandā
Lenss Strols priekšā "Force India" formulai
Foto: imago/Eibner/Scanpix

Kļuvis zināms, ka F1 debitants Lenss Strols kopā ar savu tēvu, kurš zināms kā miljardieris, sākuši pārrunas ar dažādām komandām. Kā viena no reālākajām iespējām tiek minēta kanādieša pāriešana uz "Force India", kas uz nākamo gadu plāno mainīt nosaukumu. Šogad Strols pārstāv "Williams" krāsas un jau guvis pirmo pjedestālu, taču arī ticis daudz kritizēts par savu braukšanu.

Jau pirms kāda laika "Force India" vadība intervijās izteicās, ka vārda "India" izņemšana no nosaukuma piešķirtu komandai starptautiskāku pieskaņu un varētu palīdzēt piesaistīt vairāk sponsorus. Lielbritānijā šovasar ticis reģistrēts uzņēmums "Force One Grand Prix", kas liek noprast, ka tieši šādi nākamgad varētu saukties Vidžajam Maljam piederošā vienība.

"Ja mums kabatā būtu mazliet vairāk naudas, mēs varētu veikt papildus soli uz priekšu, un tas pavisam noteikti palīdzētu mums regulāri cīnīties par pirmo trijnieku," izsakās Malja.

Šobrīd kļuvis zināms, ka par "Force India" komandas līdzīpašnieku gatavojas kļūt Lorenss Strols, kurš ir F1 pilota Lensa Strola tēvs. Līdz ar to 18 gadus jaunais sportists kļuvis par vienu no reālākajiem kandidātiem uz vietu indiešu komandā.

Šobrīd "Force India" pārstāv Serhio Peress un Estebans Okons, kuri šosezon pjedestālus nav guvuši, tomēr regulāri izcīna punktus, un tas komandai ļauj ieņemt augsto ceturto vietu Konstruktoru kausā, zaudējot tikai grandiem "Mercedes", "Ferrari" un "Red Bull".

Zināms, ka komanda jau sākusi sarunas par jaunu līgumu ar Peresu, kurš skaidrībā vēlas tikt vēl pirms nākamā posma, kas 27. augustā notiks Beļģijā. Zināms gan, ka meksikānim nav izveidojušās labas attiecības ar komandas biedru Okonu, ko var novērot arī trasē, un interesi par Peresu izrāda vēl vismaz divas citas komandas.

Par Okona nākotni šobrīd skaidrības nav, bet jāatceras, ka viņš ir "Force India" dzinēju piegādātājas "Mercedes" aizbildniecībā.

Izmantotie resursi:
PaddockTalk :: F1, Formula 1, NASCAR, IndyCar,...
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...

     [+] [-]

, 2017-08-10 06:56, pirms 7 gadiem
Man būtu nauda,es noteikti ar kādu komandu nopirktu

  +1 [+] [-]

, 2017-08-10 07:27, pirms 7 gadiem
Neticu, ka Strols kaut kur dosies. Ja arī Force India mainīs pilotus, tad tikai Perezu pret Verleinu

     [+] [-]

, 2017-08-10 09:12, pirms 7 gadiem
Domāju, ka Strola iespējas tikt Force India (Force one?) ir tikai pie nosacījuma, ka Kimi beidz karjeru un Peress stājas viņa vietā.
Okons šogad sevi parāda ļoti labi, turklāt viņa esamība tur ir Mercedes interese, kas principā ir dubults ieguvums komandai. Savukārt, ja Peress uz Ferrari nedodas, tad pret Strolu viņu Malja nekādā gadījumā nemainīs. Arī pats Peress citu, labāku komandu par FI neatradīs.

     [+] [-]

, 2017-08-10 10:46, pirms 7 gadiem
Ja vecais Strols klus par Force India lidzipasnieku, tad Peress izlidos ka korkis, Kimi vieta Ferrari vinu noteikti nenems (Kimi pagaidam nemaz netaisa prom dzit), jo neklausa komandas paveles, ka pienaktos otram numuram.
Ticamakais ka notiktu rokade starp Peresu un Strolu. Williams grib pieredzejusu pilotu un tas bus Peress, Massa beidzot vares iet pensija un Strola vieta panems kadu kurs dod atlaides Mercedes motoriem vai lielu sponsoru naudu.

     [+] [-]

, 2017-08-10 11:36, pirms 7 gadiem
Zombijs rakstīja: Ja vecais Strols klus par Force India lidzipasnieku, tad Peress izlidos ka korkis, Kimi vieta Ferrari vinu noteikti nenems (Kimi pagaidam nemaz netaisa prom dzit), jo neklausa komandas paveles, ka pienaktos otram numuram.
Ticamakais ka notiktu rokade starp Peresu un Strolu. Williams grib pieredzejusu pilotu un tas bus Peress, Massa beidzot vares iet pensija un Strola vieta panems kadu kurs dod atlaides Mercedes motoriem vai lielu sponsoru naudu.
Jā, rokāde uz Wiliams šobrīd izskatās pēc vienīgās opcijas, kur Peress varētu doties