Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Masa pēc avārijas varēs piedalīties šodienas sacīkstē

Juris Grīns
Juris Grīns

Masa pēc avārijas varēs piedalīties šodienas sacīkstē
Felipe Masa Monreālas trasē
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Pēc sestdien notikušās avārijas Kanādas GP kvalifikācijā, "Ferrari" pilots Felipe Masa varēs piedalīties sacensībās, kas notiks šovakar.

Masa avāriju piedzīvoja otrajā kvalifikācijas kārtā, kad bremzējot saslīdēja un sāniski ielidoja triecienu absorbējošā barjerā. Brazīlietis tika nogādāts medicīnas centrā, tomēr nekādus savainojumus ārsti nav konstatējuši un viņš varēs piedalīties Kanādas GP, kur startēs no 16. vietas.

Iepriekšējā posmā Monako brazīlietis piedzīvoja divas avārijas, vienu no kurām izraisīja viņa paša kļūda.

"Fiziski ar mani viss ir kārtībā, bet esmu ļoti sarūgtināts par savu sniegumu," viņš teica pēc avārijas Monreālā. "Mašīnai trūka saķeres un bija grūtības nobraukt vienu ātru apli. No trases izlidoju, jo trešajā līkumā sāku bremzēt uz baltās līnijas. Aizmugure sāka slīdēt, nespēju to "savākt" un tālāk vairs nekas nebija labojams. Nekad iepriekš tik īsā laikā nebiju piedzīvojis trīs avārijas."

Nesaktoties uz zemo starta vietu, rīt viņš sola cīnīties: "Mans ātrums bija labs un sacīkstē es plānoju uzbrukuma stratēģiju."

Ne to labāko kvalifikāciju aizvadīja arī otrs "Ferrari" pilots Fernando Alonso, kurš ierindojās sestajā vietā un atzina, ka mainīgi laikapstākļi ir viens no komandas vājajiem punktiem.

"Gan Monako, gan šeit varējām redzēt, ka mainīgos apstākļos neesam ļoti konkurētspējīgi," secina Alonso. "Kad aukstā laikā jābrauc ar sausā laika riepām, kļūst tikai sliktāk. To pašu var teikt par "Lotus" komandu. Tomēr svētdien mums būs iespēja cīnīties arī par uzvaru, ja būsim pietiekami ātri."

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +2 [+] [-]

, 2013-06-09 11:38, pirms 11 gadiem
standarta frāzes "ja būsim ātri, tad uzvarēsim" bet ko gribējāt? vilkties un uzvarēt? tad parādiet ko varat