Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Amerikāņu prese izplata satraucošas ziņas par Šūmahera stāvokli

Juris Grīns
Juris Grīns

Amerikāņu prese izplata satraucošas ziņas par Šūmahera stāvokli
Šūmahers ārstējas savās mājās Šveicē
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Dažādos medijos izplatījusies satraucoša, taču neoficiāla informācija par Mihaela Šūmahera šī brīža veselības stāvokli - tiek apgalvots, ka bijušā sportista dzīvība ir briesmās. Oficiāls paziņojums gan šajā sakarā nav sniegts.

Atsaucoties uz Amerikāņu medija "Newseveryday" informāciju, kāds ārsts, kurš iesaistīts darbā pie Šūmahera ārstēšanas, izteicies: "Nepieciešams brīnums, lai viņš paliktu dzīvs". Šādu informāciju izplatījuši spāņu laikraksts "Diario Sport", itāļu "Corriere dello Sport" un beļģu "La Derniere Heure".

Ir pagājuši gandrīz 30 mēneši kopš 2013. gada decembrī slēpošanas kūrortā Francijā Šūmahers piedzīvoja kritienu, gūstot smagu galvas traumu. Ziņas par viņa stāvokli kopš tā laika ir skopas, taču zināms, ka Šūmahers aizvien nav spējis atlabt tik tālu, lai būtu spējīgs staigāt, runāt un veikt citas veselam cilvēkam elementāras darbības.

Sicīlijā, apmeklējot "Targa Florio" sacensības, Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidents Žans Tods novēlējis Šūmaheru ģimenei izturību šajā aizvien grūtajā laikā.

"Mihaels ir daļa no automobiļu industrijas vēstures, viņš uzvarējis visvairāk "Grand Prix" sacīkstēs un ieguvis visvairāk pasaules čempiona titulus," intervijā itāļu "La Gazzetta dello Sport" saka Tods. "Tagad varam vienīgi sūtīt viņam un viņa ģimenei laba vēlējumus, jo šobrīd viņiem jāiztur daudz svarīgāka cīņa."

Izmantotie resursi:
INAUTONEWS

  +4 [+] [-]

, 2016-05-09 14:14, pirms 8 gadiem
Miers viņam un ğimenei

  +1 [+] [-]

, 2016-05-09 14:50, pirms 8 gadiem
Satraucoši būtu,ja viņš šādā veidā dzīvotu vēl 20 gadus.Diemžēl,jau no momenta kad tapa skaidrs kas tā par traumu - nāve ir tikai pats labākais risinājums visiem

     [+] [-]

, 2016-05-09 18:46, pirms 8 gadiem
taa ari nesapratu shi raksta jegu un ko jaunu esmu izlasijis.