Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Toro Rosso" prezentē savu jauno modeli

"Toro Rosso" prezentē savu jauno modeli
Burdē un Buemi pie jaunā modeļa
Foto: AP

Šorīt no rīta Pirmās formulas komanda "Toro Rosso" Katalonijas trasē plašākai sabiedrībai demonstrēja savu jauno ''STR4'' modeli, ar kuru šogad brauks divi Sebastieni - šveicietis Buemi un francūzis Burdē.

Jau šī gada janvāra sākumā "Toro Rosso" komanda apstiprināja, ka gaidāmajā F-1 sezonā viens no komandas pilotiem būs šveicietis Sebastians Buemi. Februāra sākumā kļuva zināms, ka komandas otrais pilots, kurš aizvietos Sebastienu Fetelu, būs Burdē. ''Gribētu pateikt paldies ''Red Bull'' un komandas īpašniekam Dītriham Matešicam par doto iespēju,'' pirms kāda laika preses konferencē teica Burdē.

Jau šodien Katalonijas trasē sāksies pēdējie četru dienu testu braucieni, pēc kuriem piloti sāks gatavoties sezonas pirmajam posmam, kurš norisināsies Melburnā. ''Mūsu galvenais mērķis ir pamest katru posmu svētdienas vakarā ar domu, ka esam padarījuši darbu, cik labi vien varējām. Rezultāts būs atkarīgs no tā, kā ikviens ir strādājis,'' šī rīta preses konferencē atzina komandas šefs Francs Tosts.

Tāpat arī komandas šefs priecīgs par to, kā sevi testos apliecina ''Red Bull Racing'' komanda. ''Jau pirmie testi parādīja, ka ''Red Bull Racing'' jau tagad ir konkurētspējīga. Adrians Ņūvijs un viņa komanda ir padarījusi lielisku darbu. Formula izskatās labi un rāda cerīgu sniegumu.''

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-03-09 11:21, pirms 15 gadiem
vel 20 dienas un jauna sezona saksies

     [+] [-]

, 2009-03-09 11:24, pirms 15 gadiem
Speciāli priekš playthegame. Ascanelli citāts. Kontekstā ar viņa apgalvojumu, ka jau šogad esot ieviesti unificēti dzinēji.

"Red Bull Technology does extremely significant work in defining the essential characteristics of the new car: its length, wheelbase, weight distribution, its basic metric characteristics. However, with any F1 car, the packaging revolves around an engine and peculiarities from the drivers and, as we run a different engine to our sister team, it involves a different fuel system and fuel tank. Therefore, ours is completely different to the Red Bull Racing car and is designed here by us.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-09 12:33, pirms 15 gadiem
pagišgad jau ar bija divi Sebastie[a]ni

     [+] [-]

, 2009-03-09 16:39, pirms 15 gadiem
Sebastians team