Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" apstiprina pārrunas ar Alonso

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" apstiprina pārrunas ar Alonso
Fernando Alonso
Foto: SCANPIX SWEDEN

"Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners apstiprinājis, ka veicis pārrunas par Fernando Alonso iespējamo nolīgšanu.

Jau ziņots, ka Ungārijas "Grand Prix" nedēļas nogalē savā starpā tikās Horners un Alonso menedžeris Luiss Garsija Abads. Toreiz Abads taisnojās, ka sarunas bijušas par cita viņa klienta, Karlosa Sainsa juniora, nākotni, Alonso izlikās neko par šādu tikšanos nezinot, bet "Ferrari" atgādināja, ka spēkā ir līgums ar Alonso un viņa sponsoriem uz vairākiem nākamajiem gadiem.

Vienīgais, kurš neklusē, ir Horners. Vācu laikraksts "Sport Bild" viņam pavaicāja, vai šīs sarunas tiešām nebija par Alonso un viņš ar Abadu runājis par Sainsa juniora nākotni, kā to apgalvo Alonso menedžeris.

"Muļķības," sacīja Horners. "Kāpēc man būtu jārunā ar viņu par Sainsu junioru, ja viņš jau sen ir "Red Bull" junioru komandā?"

Sainss juniors šogad startē Markam Vēberam un Horneram piederošajā GP3 komandā "MW Arden".

Tikmēr "Ferrari" prezidents Luka di Montedzimolo aizvien tiešāk izsaka savu neapmierinātību ar notiekošo.

"Pat, ja man ir daudz problēmu, atrast jaunus pilotus nekad nav bijusi problēma," viņš izteicies intervijā "Corriere della Sera". "Es esmu ieinteresēts "Ferrari" rezultātos. Mums ir bijuši daudzi piloti - daži ļoti labi, daži lieliski, kamēr citi nāk un iet, bet "Ferrari" vienmēr paliek."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  -1 [+] [-]

, 2013-08-08 12:40, pirms 11 gadiem
Kur tieši viņš to apstiprina autor?

  -1 [+] [-]

, 2013-08-08 13:01, pirms 11 gadiem
Hello...kaads laiks Igaunijaa? Delfi.lv sho zinju jau bija ielikushi pirms 2 nedēļam

     [+] [-]

, 2013-08-08 13:04, pirms 11 gadiem
P.S. nu lai iet Alonso prom....domaaju,ka vinjsh neies,jo vinjam draud Vebera liktenis....Tad riepu pieskruuveet nemaacees peekshnji,tad motors peekjshnji izbeigsies utt.ja tiks apdraudeeta miilulja Vettela vieta sacensiibu laikaa

     [+] [-]

, 2013-08-08 13:20, pirms 11 gadiem
Kārtējo reizi no mušas uzpūsts zilonis, kurā vietā Horners saka, jā, mēs veicam pārrunas ar Alonso? Viņš tikai pasaka, ka saruna nav bijusi par Sainsu junioru. Un šāda pāreja izskatās neticama, ja tiks ņemts vērā Fetela viedoklis, Alonso tajā komandā nekad nenonāks un viņš arī neparakstīsies uz 2.pilota vietu, bet kā zināms, tiklīdz Marks sāk pietuvoties vācieša pozīcijām, tā notiek visādas interesantas lietas ar viņa vāģi....

     [+] [-]

, 2013-08-08 16:01, pirms 11 gadiem
Da lai nomainas vieta Fetels ar Alonso, abi bus piepildijusi sapni, viens beidzot ticis sava sapnu Ferrari, otrs pie si briza labakas komandas, bet Kimi lai paliek kur ir, komanda strada preks vina un seit vins kungs un pavelnieks dara ka grib.

     [+] [-]

, 2013-08-08 18:01, pirms 11 gadiem
Ja Alo pazudis, isteniba variantu nav daudz
Kimi (ceru ka netur launu uz Ferarri)
Sebs (Man nepatik, bet tomer...)
un Rosbergs!(manuprat butu labs papildinajums Ferarri!)