Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: ''Nezinu, kurā komandā startēšu nākamgad''

Hamiltons: ''Nezinu, kurā komandā startēšu nākamgad''
Luiss Hamiltons
Foto: Scanpix

2008. gada F1 čempions Luiss Hamiltons atklājis, ka domā nogaidīt līdz šīs sezonas beigām un tikai tad sāks risināt jautājumu - kurā komandā startēt 2013. gadā.

Britu pilota līgums ar ''McLaren'' komandu beidzas pēc šīs sezonas, tomēr pats Hamiltons sacījis, ka sezonas laikā nevēlas savu galvu aizpildīt ar nevajadzīgām domām un ka šobrīd viņa galvenais mērķis ir cīnīties par uzvaru 2012. gada čempionātā.

Hamiltons F1 startē kopš 2007. gada un jau savā otrajā sezonā izcīnīja čempiona titulu. Savas F1 karjeras laikā Hamiltons ir pārstāvējis tikai ''McLaren'' komandu.

Hamiltons atklāja, ka par jauna līguma slēgšanu viņš vēl ar nevienu nav runājis. ''Es neesmu to apspriedis pat ar savu komandu. Šī sezona ir izvērtusies ļoti smaga, tāpēc visi spēki ir jāvelta formulas uzlabošanai un labāku rezultātu gūšanai, nevis jādomā, kurā komandā es varētu startēt pēc gada,'' savas domas klāstīja Hamiltons.

''Pašlaik mana darba vieta ir šeit - ''McLaren'' komandā, tāpēc būtu netaisni veltīt daļu savas uzmanības jauna līguma meklēšanai. Tam man laika pietiks, par to esmu pilnīgi drošs, tāpēc tagad koncentrēšos uz šo sezonu,'' sacīja Hamiltons.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  -2 [+] [-]

, 2012-06-08 13:56, pirms 12 gadiem
isti varianti jau nav, visas vadosajas komandas pirmo numuru vietas jau ir aiznemtas. Turklat nav verts mulki dzit un vispar apspriest jautajumu par Hamiltonu citas komandas sakara. Mclaren un Hamiltons ir neskirami jedzieni jau 15 gadus, parasti sadas ilgtermina attiecibas ta vienkarsi viena diena nebeidzas. Tam jabut tiesam loti pamatotam iemeslam.
Tas ir tas pats, ja kadu dienu Kobe pazinotu, ka vins tapat vien, joka pec varetu aiziet no Lakers.
Drizak bus kaulesanas par liguma apmeriem, Mclaren tagad budami komanda bez rupnicas atbalsta vairs nevar atlauties maksat tadas algas ka iepriekss, turpreti Hamiltons preti var likt to, ka Alonso Ferrari sanem divreiz vairak ka vins mclaren. Drosi vien beigu beigas vienosies par velvienu ilgtermina ligumu par +/- tadu pasu algu ka lidzsim.
Kautgan mans sapnis ir un paliek kadu dienu redzet Hamiltonu Ferrari sastava, velams kopa ar Alonso

  +2 [+] [-]

, 2012-06-08 14:14, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Kautgan mans sapnis ir un paliek kadu dienu redzet Hamiltonu Ferrari sastava, velams kopa ar Alonso
Vienreiz jau šie zēni pamēģināja braukt vienā komandā. Nekas spožs tur nesanāca. Ja laikos, kad maklārā Senna ar Prostu brauca, titulu dabūja viens vai otrs, tad uz pilotu nesaskaņām varēja acis pievērt. Savukārt Alonso un Hamiltona gadījumā jaņos no neveselīgās konkurences palika abi. Lai gan F1 līdzjutējiem papildus jautrība būtu garantēta, ja šos abus atkal saliktu vienā komandā.

  +3 [+] [-]

, 2012-06-08 14:40, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: ...turpreti Hamiltons preti var likt to, ka Alonso Ferrari sanem divreiz vairak ka vins mclaren.
Alonso ir arī divreiz vairāk čempiona titulu.

  -1 [+] [-]

, 2012-06-08 14:55, pirms 12 gadiem
playthegame pareizi saka... Hamiltons jau no bērnu kājas ir McLaren paspārnē.. un tā vienā aiziet, tas pats kas aiziet no ģimenes! Domāju, savus gadus vēl brauks mierīgi.

  +3 [+] [-]

, 2012-06-08 15:04, pirms 12 gadiem
grib pacelt savu aldziņu, jo nevaru iedomāties, ka viņš aizietu no mclaren

  -3 [+] [-]

, 2012-06-08 15:31, pirms 12 gadiem
labāk lai tinas uz kādu vārguļu komandu, Mclaren nav pelniijis tādu nenopietnu braucēju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-06-08 19:57, pirms 12 gadiem
Izskatās, ka Hamis gaida, kas notiksies ar Massu un vai atbrīvosies vieta Ferrari, citādi jēgas pāriet uz citu komandu nav. RBR jau ir Vettels un vēl nav zināms kā tālāk attīstīsies komanda. Uz Meršiem arī jēga neliela, jo nav skaidrības par komandas nākotni. Ja vēl Williams vai Lotus būtu konkurētspējīgāki ilgākā laika posmā, tad vēl varētu domāt.
Bet Sarkanajiem viņš der tikai kamēr Alonso būs tur, pēc tam jau būs par vēlu.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-09 01:22, pirms 12 gadiem
Uz Ferrari Hamis varētu pāriet tikai un vienīgi naudas dēļ. Citu iemeslu neredzu. Savukārt paši Ferrari saprot, ka Massa īsti netiek galā ar uzdevumiem un vajadzētu kādu kvalitatīvāku pilotu. Bet nu Hamis atkal ir pārāk kvalitatīvs un stipri šaubos, vai Ferrari pieļautu 2 vienlīdzīgu pilotu eksistenci savā komandā. Pēdējās desmitgadēs iekš Ferrari vienmēr ir bijis izteikts pirmais un otrais pilots un ambīcijas gan FA gan LH ir pārāk lielas. Tad jau labāk pasapņot par Raika atgriešanos sarkanajos- viņš nav tik lecīgs un ņemot vērā visas prombūšanas no F1, varētu arī ''samierināties'' ar nosacīti otrā pilota lomu. Ferrari savukārt manuprāt būtu diezgan priecīgi Massas vietā ieraudzīt Raiku.
Bet nu tad jau redzēs kā dzīve iegrozīsies.

  -1 [+] [-]

, 2012-06-09 11:28, pirms 12 gadiem
sveiks rakstīja: labāk lai tinas uz kādu vārguļu komandu, Mclaren nav pelniijis tādu nenopietnu braucēju
Kuram pasi mani neskruve riepas klat?
Vini ideali sader!