Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Horners: "Mūs sagaida fascinējoša cīņa starp "Ferrari" un "Red Bull" komandām"

Juris Grīns
Juris Grīns

Horners: "Mūs sagaida fascinējoša cīņa starp "Ferrari" un "Red Bull" komandām"
Foto: Motorsport.com

Lai gan "Red Bull" piloti Maiami posmam kvalificējušies otrajā starta rindā, komandas vadītājs Kristians Horners prognozē spraigu cīņu ar "Ferrari".

Makss Verstapens šķita spējīgs uzvarēt kvalifikācijā, kas notika naktī uz svētdienu, tomēr otrajā mēģinājumā pieļāva kļūdu, kā rezultātā palika trešais.

"Mums nepaveicās," saka Horners. "Pēc pirmā apļa viss izskatījās pozitīvi, bet, diemžēl, sekoja maza kļūda ceturtajā līkumā, un ar to viss bija galā."

Neskatoties uz šo kļūdu, Horners slavē Verstapenu, ka pēc tehniskajām problēmām treniņbraucienos, viņš tomēr spēja būt gana ātrs, lai cīnītos par pirmo starta vietu.

"Viņš ļoti labi atguvās," atzīst "Red Bull" vadītājs. "Makss bija nonācis iedzinējos, veicis mazāk apļus nekā citi piloti un sestdien vēl tikai turpināja apgūt šo trasi."

Šodien sportistus sagaida 57 apļus garas sacīkstes. Horners atzīst, ka "Red Bull" mašīnām ir priekšrocības taisnēs, kamēr līkumos pārāka ir "Ferrari" komanda, kuras piloti Šarls Leklērs un Karloss Sainss startēs priekšā Verstapenam un Serhio Peresam.

"Sacensībās mums būs krietni atšķirīga mašīna, ja salīdzinām ar "Ferrari"," saka Horners. "Viņiem ir lielāks piespiedējspēks. Līkumos viņi ir ātrāki, kamēr mēs līkumos būsim vieglāki, taču daudz ātrāki taisnēs. Domāju, ka mūs sagaida fascinējošas sacensības."

Maiami "Grand Prix" starts tiks dots šovakar plkst. 22:30 pēc Latvijas laika.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...

     [+] [-]

, 2022-05-08 16:08, pirms 2 gadiem
Ja abiem Ferrari padosies labs starts, tad pastāv pietiekoši liela vaŗbūtība, ka aizraujošas sacīkstes ies secen (protams, ir iespējama drošības mašīna, kas var kaut ko pamaisīt)... ja drošības mašīna vai kāds cits šķērslis negadīsies, tad pie abu Ferrari laba starta Leklēram būs iespēja aizmukt, kamēr Sainss aizturēs abus RB...