Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso: "Es melotu, ja teiktu, ka cīnīšos par pjedestālu"

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso: "Es melotu, ja teiktu, ka cīnīšos par pjedestālu"
Alonso spiež roku Fetelam
Foto: AFP/Scanpix

Lai gan divkārtējam F1 čempionam Fernando Alonso sava māju trase Barselonā bieži bijusi veiksmīga, viņš neuzņemas apsolīt, ka arī šo svētdien cīnīsies par pjedestālu.

Alonso kāpa uz goda pjdestāla trešā pakāpiena iepriekšējā posmā Ķīnā, taču pagaidām tas ir vienīgais "Top 3" rezultāts "Ferrari" komandai šajā sezonā. Barselonā uz podiuma Alonso savā F1 karjerā ir pabijis septiņas reizes, divas reizes arī uzvarējis - 2006. un 2013. gadā.

"Mēs darīsim visu, ko spēsim, taču es prognozēju grūtu nedēļas nogali," šodien preses konferencē sacīja Alonso. "Šodien, sēžot šeit, es melotu, ja teiktu, ka cīnīšos par pjedestālu, un es nevēlos melot. Ir vajadzīgas īpašas nedēļas nogales, lai varētu cīnīties par pjedestālu, un Šanhajā mēs tādu piedzīvojām. Tur klāt stāvēja veiksme un daži citi faktori. Apgalvot, ka mēs atkārtosim šo rezultātu arī Spānijā, būtu neprātīgi."

Lai gan arī F1 kopvērtējumā Alonso ieņem augsto trešo vietu, viņš paliek reālists un saprot, ka citas komandas šobrīd ir krietni priekšā. Tiesa, vēl neviens nezina, kā mainīsies spēku samēri šajā nedēļas nogalē, kad, sākoties "Eiropas sezonai", visām vienībām būs būtiski uzlabotas mašīnas.

"Ķīna bija pozitīvs lādiņš komandai, taču šobrīd neatrodamies tādos apstākļos, lai būtu ar tiem apmierināti," saka Alonso. "Pašlaik "Mercedes" dominē un ir krietnu gabalu priekšā, bet mēs tikai cenšamies piekļūt tuvāk un tuvāk. Lai to paveiktu, nepieciešams spert lielākus soļus uz priekšu nekā to dara citas komandas. Šobrīd ir jāgaida un jāskatās, kas notiks. Mums ir jaunas detaļas, taču tās nav pārpasaulīgas un nedomāju, ka ļoti atšķirsies no citu vadošo komandu sarūpētajām. Lielākais palīgs šeit būs trases īpatnības."

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-05-08 21:44, pirms 10 gadiem
Buuus 1. vieta

  -1 [+] [-]

, 2014-05-08 22:35, pirms 10 gadiem
Vaitik alonso necensas pagaajussa gada teikto atkartot un saciikstes paveikt to pasu!!!