Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" un "Red Bull" startē ar uzlabotām mašīnām, "Mercedes" jauninājumu nav

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" un "Red Bull" startē ar uzlabotām mašīnām, "Mercedes" jauninājumu nav
Foto: auto-motor-und-sport.de

Uzlabojumus savām sacīkšu mašīnām uz posmu Austrālijā sarūpējušas "Ferrari" un "Red Bull" vienības, kamēr "Mercedes" uz Melburnas trasi jaunas jauninājumus nav piegādājusi.

Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) apstiprinājusi, ka "Ferrari" šajā nedēļas nogalē izmēģina jaunu difuzoru, tāpat priekšējam antispārnam uzstādījusi piecus lāzera sensorus. Tādā veidā tiks iegūti papildus dati, kas palīdzēs uzlabot antispārnu uz turpmākajām sacīkstēm. "Red Bull" tikmēr uz pārveidoto Albertparka trasi atvedusi jaunu priekšējo antispārnu.

"Mercedes" komanda, kas pirmajos divos posmos nespēja konkurēt cīņā par uzvarām, uz Austrālijas posmu ieradusies bez jauninājumiem. Paredzams, ka ceturtajā posmā Imolas trasē tai būs jauna mašīnas grīda, kamēr uz piekto posmu Barselonā "Mercedes" gatavo aerodinamikas uzlabojumus. Nekādus uzlabojumus savām mašīnām šonedēļ nav veikuši arī "Alfa Romeo" un "AlphaTauri" inženieri.

Kas attiecas uz citām komandām, "Williams" šajās sacīkstēs lietos jaunas aizmugurējā antispārna daļas, pārveidojusi mašīnas grīdas priekšējo daļu, kā arī sarūpējusi jaunu priekšējo antispārnu un jaunu priekšējo bremžu dzesēšanas sistēmu. "Alpine" komanda veikusi izmaiņas mašīnas grīdai un modificējusi aizmugurējās bremzes, bet "Haas" ir uzlabots difuzors. "Aston Martin" komandai ir jauns aizmugurējais antispārns, kamēr "McLaren" pārveidojusi mašīnas aizmugurējās daļas aerodinamikas detaļas.

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...